Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ballesteros continuarà participant als actes de presentació de begudes alcohòliques de la ciutat

L’alcalde de Tarragona ironitza que està més tranquil des que “el president de la Generalitat regala ratafia”

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, en una foto de família durant la presentació del barrilet de les festes 2018 i la nova edició de l'ampolla de Chartreuse de Santa Tecla L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, en una foto de família durant la presentació del barrilet de les festes 2018 i la nova edició de l'ampolla de Chartreuse de Santa Tecla ROGER SEGURA / ACN
Festa Major ACN
Dimarts, 04 Setembre 2018 16:39

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha recuperat la polèmica per la seva participació en actes de presentació de begudes alcohòliques a la ciutat. La qüestió es va posar d’actualitat l’any passat després que la subdirecció general de Salut Pública de la Generalitat li demanés per carta, el novembre del 2016, que deixés de fer-ho. Aleshores, l’alcalde va demanar que no es confongués donar suport als productors locals amb incitar a un consum irresponsable i, fins i tot, el plenari va avalar la participació dels càrrecs públics en aquesta mena d’actes. “L’Ajuntament de Tarragona recomana el consum responsable i moderat d’alcohol”, ha exclamat el batlle aquest dimarts durant la presentació del barrilet i l’ampolla de licor Chartreuse de Santa Tecla 2018. Ballesteros ha assegurat que continuarà participant en actes com aquest i ha ironitzat que, “des que el president de la Generalitat regala ratafia”, afronta aquest assumpte amb més “tranquil·litat”.

L’alcalde ha insistit que, malgrat que algú “pugui dir alguna barbaritat”, seguirà participant en els actes promocionals de begudes alcohòliques. “Suposo que algú no li dirà a l’alcalde de Tarragona que no faci determinades coses”, ha afirmat, després d’esmentar que el president Quim Torra va regalar una ampolla de ratafia al president del govern espanyol, Pedro Sánchez.

El barrilet i la nova edició de l’ampolla de Santa Tecla

La 20a edició del barrilet de les festes està dedicada enguany a la Víbria de Tarragona, ‘La Serrallenca’, que celebra 25 anys del seu naixement. La imatge ha anat a càrrec de l’il·lustrador tarragoní Hugo Prades. Per la seva banda, la beguda coneguda com la ‘mamadeta’ celebra el seu 24è aniversari.

Les ampolles de Santa Tecla 2018, amb el format antic de 70 cl, porten a la contraetiqueta la imatge oficial de les festes. A més, també hi apareix el logotip del 35è aniversari del Ball de Diables de Tarragona. S’han fet un total de 1.400 ampolles de Chartreuse groc amb una graduació alcohòlica de 43 graus i se n’han embotellat 300 de Chartreuse verd.

“La voluntat de la marca és fer de Tarragona un mercat diferent a la resta del país i seguir cuidant els tarragonins d’una manera preeminent”, han assenyalat aquest dimarts els responsables de l’empresa. És per aquest motiu que enguany s’han editat 8.000 ampolles de Tau -el producte creat l’any passat que conté una barreja de Chartreuse groc i verd-. Són 3.000 més que l’any passat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: