Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sau, protagonista de les Festes de Misericòrdia d'enguany

Altres actes destacats són l'actuació de Joan Masdéu i el 25è aniversari del festival Reggus

El grup osonenc amb el seu espectacle Sau30 El grup osonenc amb el seu espectacle Sau30 CEDIDA
Festa Major Laia Molné
Dilluns, 03 Setembre 2018 14:02

Les Festes de Misericòrdia de Reus venen aquest any marcades pel protagonisme de la música amb l'actuació de Sau30 en homenatge als 30 anys del grup osonenc, que seran a Reus el 21 de setembre a la plaça Llibertat. El compositor i guitarrista Pep Sala es posa en la pell de Carles Sabater com a veu principal, celebrant els 30 anys de Sau amb una gira tribut als orígens de la banda. La mateixa nit Joan Masdéu, qui va ser el cantant de Wiskyn's, presentarà el seu nou disc 'Innocents'.

Altres actuacions musicals seran el 25è aniversari del Reegus, festival consolidat que s'ha convertit en referència i que inclourà una versió anomenada 'Petit Reegus' que tindrà actuacions durant la tarda i serà per tota la família. També hi haurà diversos concerts de grups locals (Terra Ferma, Maika, Nus i Albert Basora, i altres que falten per confirmar) i la reposició del muntatge 'Misericòrdia, de Reus al cel' en honor al centenari de l'Orfeó Reusenc, que es va estrenar el 15 de setembre de l'any passat amb un gran èxit. Inclou la participació de més de 100 persones, entre actors, cantaires, músics, dansaires, assistents i tècnics.

El Lleó Petit

A més, es presentarà un nou element del seguici: el Lleó Petit, peça realitzada per Manel Llauradó, que s'incorporarà al seguici petit i que tindrà per padrins la Mulasseta i l'Àliga petita.

Lleó Petit Reus

 

Els dies 24 i 25 de setembre es faran els principals actes tradicionals i religiosos de les celebracions de Misericòrdia entre els quals hi ha el Rosari de Torxes i l’ofici i actes habituals que es realitzen el dia de la patrona a la plaça del Santuari i a l’interior del temple. Entre aquests actes hi ha la baixada del Seguici Festiu de la ciutat el dia 25 a partir de les 11:00 h des de la plaça de la Pastoreta fins al santuari al llarg del passeig de Misericòrdia. La missa en aquesta ocasió es farà a partir de les 18:30 h. A les 19:30 h el Ball de Diables de Reus realitzarà “la Baixada” fins al santuari.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: