Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Festa Major de la Mare de Déu del Camí estrena el ball parlat 'Vileros i Mariners'

Aquesta novetat s'estrenarà el dissabte 8 de setembre, a les 18h, a la plaça de la Vila de Cambrils, amb un relat satíric de l'actualitat política

Imatge d'una de les parelles del nou ball parlat de 'Vileros i Mariners' Imatge d'una de les parelles del nou ball parlat de 'Vileros i Mariners' REVISTA DE CAMBRILS
Festa Major Redacció Infocamp
Divendres, 07 Setembre 2018 21:28

La Festa Major de la Mare de Déu del Camí de Cambrils concentrarà aquest cap de setmana i fins a la Diada la majoria d'actes centrals. El dissabte 8 de setembre se celebrarà la Diada de la Mare de Déu del Camí amb el Seguici Festiu, la Missa Solemne, el vermut popular, la ballada de sardanes i la ballada dels elements festius.

Estrena del ball parlat 'Vileros i Mariners'

La novetat d’aquest any és la presentació del ball parlat “Vileros i Mariners”, que tindrà lloc el mateix dissabte 8, a les 18h, a la plaça de la Vila, un relat satíric sobre l’actualitat política i social de Cambrils.

L’endemà, diumenge 9 de setembre, al matí, el nou vermut vilero al pati de la Torre del Llimó i, a la tarda, la 14a Trobada de Gegants aplegarà catorze colles d’arreu de Catalunya a la plaça de la Vila amb cercavila i ballada individual i conjunta de tots els gegants.

El dilluns 10, a la nit, el tradicional concert de la Diada amb els grups Clandestina, Els Catarres -a la imatge-, Auxili i Pirat’s Sound Sistema (aforament màxim controlat i limitat).

Els Catarres

La Diada

Amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, el dia 11 de setembre, acte institucional al Parc del Pescador amb parlament a càrrec del cambrilenc Pere Navarro Gómez, Doctor en Filologia Catalana i autor del llibre 'El parlar de Cambrils'. L'acte comptarà amb l’actuació de la Coral Verge del Camí -a la imatge- i la participació de la Colla Castellera Xiquets de Cambrils.

VergadelCami

Dins l’Any Cardenal Vidal i Barraquer, el dijous 13 de setembre a les 20h, a l’Ermita de la Mare de Déu del Camí, tindrà lloc la missa commemorativa de la defunció del Cardenal Vidal i Barraquer.
El cap de setmana següent, l’onzena Mostra d’Entitats i el teatre de Festa Major posaran punt i final a la Festa Major.

El programa es complementa amb quatre inauguracions més d’exposicions i activitats paral·leles com les Regates de Llaguts, la 6 Pedal Non Stop, la final del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja les competicions organitzades pel Club Nàutic i el Club Handbol, el Mercat d’Art, les propostes de les associacions de comerciants i l’acte solidari 'Deixa’t prendre el pèl'.

El programa complet de la Festa Major es pot consultar aquí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: