Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra presentarà la Virgileta

Aquest nou element serà part del Seguici Popular Infantil i s’estrenarà el dissabte 1 de setembre

Imatge de la Virgilia, element del Seguici Popular en el qual s'ha inspirat la Virgilieta Imatge de la Virgilia, element del Seguici Popular en el qual s'ha inspirat la Virgilieta JOSEP BARGALLÓ
Festa Major Redacció Infocamp
Divendres, 31 Agost 2018 08:34

Els actes de Santa Rosalia continuen aquest dissabte 1 de setembre amb un vermut dels diables acompanyat amb concert del grup Julivert, una trobada de gegants amb 7 colles convidades, a les 19:00h al carrer Joan Güell, seguit de la presentació de la Virgilieta, un nou element del Seguici Popular Infantil. La nit acabarà amb el correfoc infantil i un concert a càrrec del grup de rumba catalana Ai Ai Ai a la plaça del Castell.

El diumenge 2 de setembre serà un dia marcat per la Diada Castellera amb les colles Nens del Vendrell, Xiquets de Tarragona i Nois de la Torre. A la tarda a partir de les 18:30h començarà el seguici popular infantil, que clourà amb el Ball Parlat del Ball de Diables Infantil. Ja a la nit es farà la tradicional Desvetlla dels Gegants i el Ball de Gralles a càrrec dels Grallers Quatrevents.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: