Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Festa Major de les Borges del Camp arrenca amb la baixada d’andròmines

Els esdeveniments del dissabte 25 d’agost marcaran els primers actes de la Festa Major de la Mare de Déu de la Riera

Colla Infantil de Diables de les Borges del Camp, protagonistes aquest any de la Festa Major del municipi. Colla Infantil de Diables de les Borges del Camp, protagonistes aquest any de la Festa Major del municipi. CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dijous, 23 Agost 2018 10:17

La baixada d’andròmines per la pendent del Poliesportiu i la festa Holi Party amb DJ que tindrà lloc el dissabte 25 d’agost, a partir de les 16:00h, és l’últim acte del programa d’estiu de les Borges del Camp i el primer de la Festa Major de la Mare de Déu de la Riera.

La programació de la Festa Major continuarà l’1 de setembre quan hi haurà la 26 Trobada de Gegants, Grallers i Timbalers. El diumenge 2 de setembre, a les 20:30h, la plaça de l’Església acollirà el pregó de la Festa Major, que en aquesta ocasió anirà a càrrec de la Colla Infantil de Diables de les Borges del Camp, i el 6 de setembre es farà l’arribada de diables infantils, que es repetirà el dia següent amb els diables grans.

Divendres 7 de setembre és el dia gran de la Festa Major borgenca. La tradicional Tronada, ja a la nit, a les 21:30h, sortirà la comitiva fins a l’ermita a buscar la Mare de Déu que anirà en processó fins a al poble precedida pels Diables fins arribar a l’església. El 9 de setembre es destina íntegrament a la mainada, amb inflables, animació infantil, jocs i tobogan aquàtic i, a les 19:30h, actuarà el mentalista Toni Pons.

El dilluns 10 de setembre a la tarda la Nova Saturno oferirà un concert i, a les 23:30h, hi haurà la Marxa de Torxes pels carrers del municipi i tot seguit l’acte institucional de l’11 de Setembre, amb un parlament commemoratiu que aquest any anirà a càrrec de l’alcalde de Duesaigües, Josep Llebaria. En acabar, hi haurà ball de nit a l’envelat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: