Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Masroig es prepara per la seva festa major d’estiu

Les activitats programades per Sant Bartomeu tindran lloc des del 23 fins el 27 d’agost

Imatge d'arxiu d'un grup de grallers a la Festa Major de Sant Bartomeu Imatge d'arxiu d'un grup de grallers a la Festa Major de Sant Bartomeu CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dimecres, 22 Agost 2018 12:26

El Masroig ja ho té tot a punt per la seva Festa Major d’estiu, que se celebrarà del 23 fins al 27 d’agost. Com a tret de sortida, el dijous, 23 d’agost, a les 17h, tindrà lloc el campionat de tennis taula. A les 19h es realitzarà la ‘tarda blanca’ a un preu de 10 euros i, a les 23h, serà el moment dels ‘monòlegs de l’Àngel’. A la mitja part d’aquest últim acte, es farà l’elecció de la pubilla i l’hereu. Finalment, els assistents podran gaudir d’una discoteca mòbil per concloure la nit.

El divendres, 24 d’agost, a les 9h, es realitzarà el tir al plat acompanyat de l’esmorzar popular. De cara al migdia, a les 13h, se celebrarà el ball de vermut i sardanes amb la Cobla Jove de Reus. A la tarda, a les 18h, es gaudirà del correbars acompanyats per la Xaranga Suquet Calero i, per la nit, els grups Tupica, On the Road, Tropical Riots PD’S, The Beecore’ seran els encarregats d’amenitzar la vetllada.

Dissabte, 25 d’agost, per als més petits, estarà disponible el tobogan aquàtic a les 11h. A les 12:30h, tothom podrà gaudir del vermut electrònic per donar pas, a les 17:30h, a la fase final del campionat tennis taula. Per la nit, l’encarregada d’amenitzar la vetllada serà l’orquestra ‘Nova Saturno’ i, al finalitzar la seva actuació, arribarà el grup de versions ‘Band the Rock’. A l’endemà, a les 11h ja estarà disponible el parc aquàtic i serà a les 13h quan es doni pas al concurs de paelles. Al vespre, a les 20h, actuarà la cantautora Montse Castellà i el ball de fi de festa anirà a càrrec del grup ‘Himalaya’ a la mitjanit.

Cloenda

L’últim dia, el dilluns 27 d’agost, conegut al poble com el ‘dia dels dropos’, arribaran les cucanyes a les 11:30h. Per la tarda, a les 18h, serà el torn de les carrosses i, finalment, a les 21h, es gaudirà dels correfocs i d’un sopar de fi de festa acompanyat de cinema a la fresca.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: