Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sant Magí encara la recta final de les seves festes

Dissabte 18 a la nit arriba la revetlla de la Remullada i diumenge serà la Diada Castellera amb Xiquets de Tarragona, la Jove Xiquets de Tarragona, els Xiquets del Serrallo i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau

La tradicional Pujada dels Carros de Sant Magí. La tradicional Pujada dels Carros de Sant Magí. CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Divendres, 17 Agost 2018 17:38

Entre els actes més destacats per dissabte 18 començarà el Festival de l'AMT a la Capsa de Música que durant el dia rebrà actuacions com Radio Reggar, Números Rojos, Oscárboles i Dani Ne·lo & Los Saxofonistas Salvajes, entre d'altres. A les 18h començant a la carretera de Santes Creus es farà l'entrada a Tarragona de l'aigua de Sant Magí amb els carros enramats, seguit de la pujada de carros i cavalleria a les 19:30h. S'iniciarà la nit a les 20:30h amb el ball de gegants, amb els gegantons Negritos, Gegants Moros, Gegants Vells de la ciutat i del Cós del Bou, i la banda de música i balls de bastons. Ja a la nit hi haurà Revetlla de Remullada amb la Companyia d’Espectacles Pa Sucat i DJ Remullat i a la plaça de la Font Revetlla amb les orquestres Allioli i CatRock.

El diumenge 19 d'agost continuen les festes amb acte destacat a la Diada Castellera amb Xiquets de Tarragona, la Jove Xiquets de Tarragona, els Xiquets del Serrallo i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau a la plaça de les Cols a partir de les 12h. Els actes acabaran amb la Professó de Sant Magí que començarà a les 19:30h i durarà fins a les 21h quan es faci la tanda de lluïments del Seguici de Sant Magí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: