Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Cucafera ja té princesa i cavaller per aquest 2018

Eraide Muñiz de 10 anys i Aitor Cavero de 8 anys han resultat escollits princesa i cavaller 2018 del càsting 'La Cucafera busca princesa i cavaller'

Eraide Muñiz i Aitor Cavero els guanyadors per representar la princesa i el cavaller de la Cucafera 2018. Eraide Muñiz i Aitor Cavero els guanyadors per representar la princesa i el cavaller de la Cucafera 2018. CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dijous, 16 Agost 2018 16:35

La Cucafera ha organitzat aquest any un concurs per buscar la princesa i el cavaller que l'acompanyaran durant Santa Tecla. D'entre la quinzena de nens i nenes d'edats entre els 6 i 12 anys inscrits enguany, finalment 8 s'han presentat a l'acte de selecció de la nova princesa i cavaller per representar la llegenda de la Cucafera durant les festes de Santa Tecla 2018.

Eraide Muñiz de 10 anys i Aitor Cavero de 8 anys han estat els escollits al càsting celebrat a la plaça de les Cols en el marc de les festes de Sant Magí 2018. Els participants, quatre nenes i quatre nens, han recitat el corresponent poema de la representació sota l'atenció del jurat que ha valorat la posada en escena, l'actitud davant del públic, l'expressivitat i la memorització del recital en dues rondes.

 

La Cucafera baixa 2018

Serà la nit del dissabte 15 de setembre quan a les 21h als jardins de la Casa de la Festa tindrà lloc per segon any l'acte 'La Captura de la Cucafera' on el valent cavaller representat per l'Aitor capturarà la bèstia que aquest estiu ha despertat i ha arribat atemorint a la ciutat. A partir de les 22h durant 'La Cucafera baixa 2018,' i des del Pla de la Seu, la fera serà entregada a la jove donzella, Santa Margarida, representada per l'Eraide, qui amb bones paraules serà capaç de domesticar-la per tal que deixi de donar queixalades i llenci caramels.

El multitudinari esdeveniment oferirà la possibilitat durant els instants previs de fer una sorpresa a algú enmig de tota la plaça i els assistents (cal contactar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.). El recorregut s'allargarà fins a la Part Baixa novament amb la companyia de la Xaranga Tocabemolls que amenitzarà amb el seu repertori l'itinerari fins a la plaça dels Carros on un any més tindrà lloc 'La Cucafesta' organitzada per l'A.V.V del Port i La Cucafera amb la col·laboració de BaixaTGN i els dj's de Premium Club i Sala Zero.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: