Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El cartell de les Festes de Misericòrdia, dissenyat per Laia Arriols

Sau actuarà a la plaça de la Llibertat de Reus el pròxim 21 de setembre

Presentació del nou cartell de les Festes de Misericòrdia de Reus amb Laia Arriols i la regidora de Cultura, Montserrat Caelles Presentació del nou cartell de les Festes de Misericòrdia de Reus amb Laia Arriols i la regidora de Cultura, Montserrat Caelles CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dilluns, 13 Agost 2018 14:54

En les pròximes setmanes es presentarà la programació completa de les Festes de Misericòrdia, de moment ja s’ha donat a conèixer el cartell d’aquest any, concebut per la dissenyadora i pedagoga Laia Arriols. Llicenciada en Pedagogia per la Universitat Rovira i Virgili i també en Disseny Gràfic per la Universitat Oberta de Catalunya, cohesiona les seves dues passions transmetent i educant a través de la il•lustració, dibuixos que poden ajudar a expressar emocions, sentiments i històries màgiques.

Tal com explica Laia Arriols, els infants i les seves reaccions d’alegria davant del seguici han estat una de les idees principals que han inspirat el cartell: “Des del mateix moment en què em van fer l’encàrrec des de Cultura, que em va venir ja una idea molt clara del que faria: les nenes i nens de #fansdelseguici que amb l’ajuda dels seus pares i familiars, creen el seu propi element del seguici i el fan ballar a la plaça del Mercadal per les festes de la Misericòrdia. M’apassiona aquesta idea i m’encanta veure com les nenes i nens viuen tan intensament la festa major. Només cal veure els vídeos i les fotos de les edicions anteriors, les cares d’alegria que té tota la canalla que hi participa. Preciós!”.

Sau en concert

El grup de música català Sau actuarà a la plaça de la Llibertat a les 22:30 h el pròxim dia 21 de setembre, en el marc de les Festes de Misericòrdia. Reus Ciutat de la Música 2018 porta el grup osonenc a la capital del Baix Camp amb tota la força d’un dels grups pioners del rock a Catalunya. El compositor i guitarrista, Pep Sala, i Jonathan Argüelles, que es posa en la pell del desaparegut Carles Sabater com a veu principal, celebren els 30 anys de Sau amb una gira tribut als orígens de la banda, amb un format singular.

A més, Joan Masdéu, cantant reusenc que inicià la seva carrera musical al capdavant de la banda Whiskyn’s, acompanyarà Sau en aquesta nit musical, on interpretarà les cançons del seu darrer àlbum ‘Innocents’ en la seva gira homònima iniciada a començaments d’aquest any.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: