Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Recta final de la Festa Major de Llorenç del Penedès

La representació d'un clàssic de Segarra a càrrec del Grup de Teatre de La Cumprativa, els espectacle infantils, la música i el cinema completen els actes festius

La representació que el Grup de Teatre de la Cumprativa farà diumenge serà un dels plats forts de la Festa Major La representació que el Grup de Teatre de la Cumprativa farà diumenge serà un dels plats forts de la Festa Major LA CUMPRATIVA
Festa Major Redacció Infocamp
Dissabte, 11 Agost 2018 10:50

Llorenç del Penedès encara la recta final de la Festa Major, després d'haver-se celebrat actes destacats com la Diada Castellera local, que va tenir lloc el dia 9 d'agost, a la mitjanit, on els aficionats de Llorenç, castellers i no castellers van aixecar els seus castells cadascú amb camisa diferent. I seguidament, també cal esmentar la Popular Sindriada, on es va repartir síndria fresca per a tothom.

Però els actes continuen aquest cap de setmana amb una oferta completa d'espectacles infantils, teatre, música, esports, castells i cinema per a tothom. Aquest dissabte 11 d'agost, a les 19h, al Camp d’Esports Municipal, es jugarà el 46è Torneig Ramon Sicart de futbol, entre els equips C.F. Lllorenç –de 3a catalana- i i equip a de terminar. Durant l’acte es procedirà a la presentació del primer equip de Llorenç.

A la mateixa hora, a la Plaça Immaculada, es farà el Lliurament dels Premis del Concurs de dibuix infantil i, seguidament, la companyia Butai Teatre oferirà l'espectacle infantil 'Una carretada de contes'. En acabar, a la plaça Immaculada, hi haurà una Xocolotada per a tots els nens i nenes.

El Grup de Teatre de La Cumprativa presenta un clàssic de Segarra

A les 22h, a La Cumprativa, el Grup de Teatre de La Cumprativa portarà a escena 'L’hostal de la Glòria', un clàssic de Josep M. de Sagarra, amb la direcció de Rosa Andreu. Es tracta d'un poema dramàtic, dividit en tres actes, estrenat a Barcelona l’any 1931 i que va ser escollit per ser representat pel grup de La Cumprativa 6 d’abril de 1966, just quan la societat –de clares ideologies republicanes- va reobrir les seves portes després de 25 anys tancada pel règim franquista. Serà un acte molt especial, ja que l’elecció del text i de l’elenc que la representaran no ha estat fortuïta, s’han recuperat actors d’anteriors generacions del grup de teatre.

D'altra banda, a la mitanit, a la rambla Marinada, es podrà gaudir de la Nit Jove, amb les actuacions de Ràdio Esventada, Seguirem i el DJ OGT. Al concert hi trobareu la carpa “Festatenció!” de Jove Baix Penedès, una activitat de prevenció de conductes de risc i promoció de la salut en els joves. La Nit Jove s’organitza amb la col·laboració dels joves assistents al procés participatiu.

Castells, teatre i cinema

Les festes es reprendran l'endemà diumenge 12 d'agost, a les 12:30h, a la plaça de la Vila, amb l'Exhibició Castellera, que comptarà amb la participació dels Nens del Vendrell, la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Jove Xiquets de Tarragona. A les 18:30h, a El Centre-Plaça del Castell, se celebrarà el Festival Infantil, amb la col·laboració del Grup de Colònies i Campaments Patuleia. 

Nens Vendrell Llorenç Penedès

El món teatral tornarà a prendre protagonisme a les 20h, al teatre de La Cumprativa, on es representarà l'obra 'L’Hostal de la Glòria'. I a les 21:30h, a El Centre-Plaça del Castell, es farà una sessió de Cinema Familiar a la Fresca, amb la projecció de la pel·lícula d'animació “Coco”. En aquest film, en Miguel vol ser un músic important. S’endinsarà a la “terra dels morts” per conèixer els seus avantpassats. Una altra meravella absoluta de la Pixar, guanyadora de dos Òscars. Un divertiment ple de llum, color, música i ànima.  

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: