Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El pregó dóna el tret de sortida a les Nits Daurades de Salou

El pregoner d'enguany serà el president d’Henneo-Heraldo de Aragón, Fernando de Yarza López-Madrzao, i tindrà lloc aquest dijous 9 d’agost

Imatge d'arxiu del Gran Castell de Focs d'Artifici de les Nits Daurades de Salou Imatge d'arxiu del Gran Castell de Focs d'Artifici de les Nits Daurades de Salou RAFAEL LÓPEZ-MONNÉ
Festa Major Redacció Infocamp
Dimecres, 08 Agost 2018 09:57

S’inicien de les Nits Daurades de Salou al Xalet Torremar, Passeig Jaume I, aquest dijous 9 d’agost a les 20:30h, amb el pregó de festes a càrrec de Fernando de Yarza López-Madrazo, president d’Henneo-Heraldo de Aragón i president de l’Associació Europea de Editores News Media Europe. Tot seguit, una gran tronada marcarà el començament de la Festa Major de Salou. El dia es clourà amb l’espectacle de flamenc 'Fuego', a càrrec de Mónica Novillo i Pepe Flores, a les 23:00h, a la plaça de les Comunitats Autònomes.

Els espectacles destacats de les Nits Daurades, que es faran a la plaça de les Comunitats Autònomes, seran: El Consorcio, el diumenge 12 d’agost a les 23:00h; l’actuació de l’il·lusionista Jeff Toussaint, dilluns 13 d’agost a les 22:00h i el concert de Macaco, el dimarts 14 d'agost, a les 22:00h.

Podeu consultar el programa complet de les Nits Daurades, en aquest enllaç. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: