Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La iMAGInada celebra 10 anys amb actes per tota la ciutat

Enguany es comptarà amb més de 100 actes gratuïts per a tots els públics durant sis dies

Imatge d'arxiu d'una activitat de La iMAGInada 2017, al Camp de Mart de Tarragona Imatge d'arxiu d'una activitat de La iMAGInada 2017, al Camp de Mart de Tarragona ALBERT RUÉ
Festa Major Redacció Infocamp
Dilluns, 06 Agost 2018 18:53

La iMAGInada arriba a la seva desena edició amb més d’un centenar d’activitats gratuïtes per a tots els públics que es desenvoluparan al Camp de Mart i, com a novetat, també en altres espais.

Per commemorar aquests 10 anys, també s’ha preparat un recull fotogràfic dels últims anys amb les millors imatges des del 2009; així com els diferents cartells de totes les edicions que s’exposarà al vestíbul de l’oficina jove de la Plaça Imperial Tarraco. A més, com a novetats, aquesta edició comptarà amb la creació del Punt Lila i el reforç del protocol propi contra agressions masclistes i LGTBIfòbiques. També compta amb la creació de la zona de 0 a 3 anys i el reforç de la tarda jove; així, qualsevol persona, sense importar l’edat, tindrà tot tipus d’activitats on participar.

La iMAGInada 2017 urban art

En total, durant sis dies i cinc nits, es podran trobar més de 100 actes gratuïts per a tots els públics com tallers familiars, xerrades, mercadet d’artesania, tastets, espectacles o sopars del món.

Podeu trobar el programa complert a www.imaginada.cat

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: