Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Pallaresos viu amb intensitat la Festa Major de Sant Salvador

Entre els actes destaquen el correfoc, l'actuacio del Mag Vidi i el Gran Ball (divendres), la despertada dels Gegants i les orquestres (dissabte), Quim Masfererrer (diumenge) i el concert de Buhos i Itaca Band (dilluns)

El correfoc de dissabte estarà marcat per la celebració del cinquè aniversari del Ball de Diables dels Pallaresos El correfoc de dissabte estarà marcat per la celebració del cinquè aniversari del Ball de Diables dels Pallaresos CEDIDA
Festa Major Júlia Estivill
Dijous, 02 Agost 2018 08:22

Del 28 de juliol al 5 d’agost, els Pallaresos celebra la Festa Major de Sant Salvador. En aquesta edició, amb motiu del cinquè aniversari del Ball de Diables dels Pallaresos, la samarreta, la portada del llibre de festes i el barret estaran dedicats a aquesta entitat.

El pregó de Festa Major, que enguany va anar a càrrec del Mossèn Joan Miquel Bravo Alarcón, va donar el tret de sortida oficial dimecres a unes festes que ja han tingut actes previs. Un dels més multitudinaris va la Festa Jove LOCAFM d'ahir a la nit.

Aquest dijous 2 d'agost, començarà a les 11:00 hores, amb les tirolines pels menuts i, a les 19:00 hores, hi haurà l’espectacle infantil amb berenar pels més petits. Des de les 18:00 fins a les 23:00 hores, el carrer Nou s’omplirà de parades amb el mercat d’artesans i la batukada Tympanum mentre que a les 20:30 hores es farà el concert amb l’Orquestra Maravella. A les 23:00 hores hi haurà la nit de revetlla amb la mateixa orquestra.

El correfoc i el Gran Ball de Festa Major

Divendres 3 d’agost es tornarà a celebrar la ‘diversió amb música i inflables’ a la piscina municipal, d’11:00 a 19:00 hores. Tot seguit, al pati del Centre Jujol, el Mag Vidi presentarà l’espectacle ‘Risotemagia’. A les 21:30 hores hi haurà el correfoc amb el Ball de Diables dels Pallaresos, que en el seu cinquè aniversari comptarà amb les següents colles convidades: el Ball de Diables Els 7 Pecats Capitals de la Pobla de Mafumet, els Dimonis de Montblanc, els Diables del Catllar i els Diables Guaite’ls de Calafell. Divendres a la nit se celebrarà el Gran Ball de Festa Major amb l’Orquestra Hey Pachucos.

Mag Vidi

El matí del dissabte comptarà amb un espectacle infantil de la Cia ¾ de 15, amb la Festa de l’escuma i l’Europastry, a partir de les 12:30 hores. El 22è campionat de Botifarra de Festa Major arribarà a les 16:00 hores al Bar & Shield. Tot seguit i fins a les 20:30 hores es podrà anar a donar sang a la Sala de plens de l’Ajuntament. D’altra banda, a les 18:00 hores hi haurà la bicicletada popular i a les 19:00 hores l’Afer de la Dona farà una mostra de barrets, tocats i complements. El concert de tarda amb l’Orquestra Swing Latino serà a les 20:00 hores i a les 21:30 hores hi haurà els parlaments del Ball de Diable dels Pallaresos. La despertada dels Gegants serà a les 23:00 hores i comptarà amb l’amenització de la Xaranga Tocabemolls. Finalment, a les 24 hores hi haurà el Ball de Nit amb l’orquestra Swing Latino seguida de la Disco Mòbil.

Quim Masferrer, un convidat especial

Diumenge 5 d’agost tindrà lloc el Duatló de Muntanya, a les 9:30 hores, mentre que, de 12:00 a 14:00 hores, es farà l’exposició de l’Afer de la dona. A les 13:00 hores, el pati del Centre Jujol, acollirà el vermut i pintxos electrònics i a les 18:00 hores se celebrarà la diada castellera amb l’exhibició dels Xiquets de Tarragona, els nois de la Torre i la Colla de Sant Pere i Sant Pau. El sopar familiar ‘Pa amb tomaca’ es farà a les 21:00 hores. A partir de les 22:30 hores, tindrà lloc l’espectacle de l’actor i director de teatre, guionista, presentador de televisió i monologuista, Quim Masferrer. Tot seguit, i per acabar la nit, hi haurà un espectacle de focs artificials amb la pirotècnia Tomas.

Quim Masferrer

‘El Patró’

Dilluns 6 d'agost, a les 11:00 hores, des de l’Ajuntament fins a l’Església de Sant Salvador, es farà l’Anada a Ofici on la Corporació Municipal sortirà de l’Ajuntament precedida dels elements del seguici popular i acompanyada de les pubilles i de la Xaranga Tocabemolls. Tot seguit se celebrarà la Missa Solemne de la Transfiguració de Sant Salvador acompanyada de les veus del Cor Ancora. En acabar, hi haurà la Sortida d’Ofici on la Corporació Municipal es dirigirà al Centre Jujol per gaudir de l’exposició de l’Afer de la dona. A partir de les 13:00 fins a les 16:00 hores, es farà la segona edició del ‘Fes Tapa’ amb el dj Samuel Eme que farà un remember amb música dels 80. Un tobogà gegant aquàtic amb dos carrils ocuparà el carrer Jujol de les 17:00 a les 20:00 hores.

Buhos i Itaca Band per acabar

Buhos

Els grups Buhos i Itaca Band seran els encarregats de fer el concert de cloenda d’aquestes Festes dels Pallaresos. Els concerts tindran lloc a la pista poliesportiva de l’avinguda Catalunya a partir de les 22:00 hores.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: