Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Seguici Festiu aplega més de 3.000 persones a Riudoms

La Festa Major de Sant Jaume continua / Dimarts actua el grup d’animació infantil El Pot Petit i dimecres, concert d'homenateg als The Beatles i un gran castell de focs per acabar

La màxima afluència de públic es va produir durant els Balls de Lluïment i a la gran ballada finals a la plaça de l’església La màxima afluència de públic es va produir durant els Balls de Lluïment i a la gran ballada finals a la plaça de l’església ALBA MARINÉ
Festa Major Redacció Infocamp
Dilluns, 23 Juliol 2018 16:49

El Seguici Festiu de la Festa Major de Sant Jaume de Riudoms de 2018 va aplegar més de 3.000 persones al llarg de la tarda i vespre d’ahir. La màxima afluència de públic es va produir durant els Balls de Lluïment i a la gran ballada finals a la plaça de l’església.

Des de fa uns anys, les entitats i l’Ajuntament de Riudoms han fet créixer la festa major amb l’ampliació del seguici amb nous elements festius i amb la recuperació de balls patrimonials. Si l’any passat el gran protagonista va ser el Cavall dels Nebot, el més gran de Catalunya, i la recuperació de tres balls patrimonials: Cercolets, Gitanes i Valencians; en aquesta nova edició de la festa, s’ha recuperat el Ball de Bastons.

La major afluència de públic ha provocat que la Festa Major centri cada cop més la seva activitat a l’espai de la plaça de l’església i la plaça petita. Ahir, aquest espai va anar aplegant centenars de persones a mesura que les diferents etapes del Seguici Festiu avançaven, fins arribar al punt àlgid de la ballada final, amb la participació simultània de tots elements festius i participants del seguici dansant al compàs de la cançó 'Festa Major' de La Trinca.

La Festa Major contínua tres dies més

La Festa Major de Sant Jaume ha arribat al seu equador, Queden encara tres dies d’activitats amb cinema a la fresca, aquest dilluns, i amb l’actuació del grup d’animació infantil El Pot Petit, un altre dels plats forts del
programa d’enguany, amb un espectacle trufat de números musicals i dels personatges emblemàtics del grup: el lleó vergonyós, els pirates, el cuc poruc, la formiga rockera i el drac.

El dia 25 de juliol, el darrer dia, estan programades tres activitats totalment inèdites. A la tarda un gran tobogan aquàtic farà feliç als amants de l’aigua i la velocitat. A la nit, un gran concert a la plaça de l’Església, amb el grup The Flaming Shakers farà les delícies dels amants de la música, amb un concert homenatge al The Beatles, i per cloure la festa, per primer cop hi haurà un gran castell de focs artificials.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: