Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Casafort proposa una festa major amb caliu familiar

Aquest nucli agregat a Nulles celebra les festes aquest dissabte 21 de juliol

Casafort, de nit Casafort, de nit AJUNT DE NULLES / EL MUNDO EN MI CÁMARA
Festa Major Redacció Infocamp
Divendres, 20 Juliol 2018 18:23

Casafort és un llogaret agregat a Nulles, situat al nord-est del poble. Amb el pas dels segles, la població ha anat disminuint i actualment es redueix a algunes famílies. Potser per això i -al marge dels visitants que pugui rebre de Nulles o de la comarca- celebra una festa major caracteritzada pel seu caire familiar. 

La festa major de Casafort concentrà els actes aquest dissabte 21 de juliol. S'iniciaran a les 18:00h, amb un espectacle d'animació infantil a càrrec de Marieta Voltareta, amb qui els nens i nenes -i adults- jugaran i viatjaran a través dels contes. 

Com no podia faltar, a les 19:30h, se celebrarà una Xocolatada popular, amb xoca i coca del Forn de Nulles per a tothom, que farà les delícies de la gent. 

El moment en què es crearà un ambient de més germanor serà, a les 21:30h, al Sopar popular a la plaça, format per amanides, fideuà (adults) i llangonissa amb patates (nens), síndria i gelat. El sopar tindrà un preu de 8 euros per als adults i 6 euros per als nens i nenes.

La festa major acabarà amb un concert de cançons populars i de taverna amb el grup Julivert. Melodies que es podran ballar o acompanyar d'un bon ron cremat per a tothom.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: