Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Almadrava viu aquest cap de setmana la seva festa major

Aquest pintoresc nucli del municipi de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, que es caracteritza per les seves cases blaques, celebra aquest cap de setmana la Festa Major de Sant Jaume

Imatge d'arxiu de la festa de l'escuma a la Festa Major de l'Almadrava, a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant Imatge d'arxiu de la festa de l'escuma a la Festa Major de l'Almadrava, a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Divendres, 20 Juliol 2018 17:34

Per Sant Jaume, l’Almadrava celebrarà la seva festa major. Així doncs, del 20 al 22 de juliol, aquest pintoresc nucli del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, que es caracteritza per les seves cases blanques, acollirà més d’una desena d’actes de tot tipus, pensats per a tots els públics.

Entre aquests actes, mai hi falta l’animació infantil, les havaneres amb rom cremat, els inflables, el ball amb orquestra, la missa i el castell de focs artificials. Totes les propostes, acompanyades de l’agradable brisa marinera d’aquest nucli costaner amb vistes a la platja que duu el mateix nom.

El programa d'actes

Els actes han donat el tret de sortida aquest divendres 20 de juliol, a les 19h, a la plaça de la Llum, amb una festa infantil plena de bombolles de sabó, música i una carpa de colors. A les 22:00h, el grup Les Veus de Reus oferirà un espectacle d'havaneres i rom cremat.

L'endemà dissabte 21 de juliol, a partir del migdia, hi hauran instal·lats a la plaça de la Llum una sèrie d'inflables refrescants per a la canalla. L'activitat es reprendrà a les 18:30h, amb la xaranga del grup Fem Música. A continuació, cap a les 20:00h, tindrà lloc una Sardinada Popular i, a les 22:30h, se celebrarà el Ball amb l'IOrquestra Trio New York.

Diumenge 22 de juliol, a les 11:30h, es podrà gaudir de la Festa de l'Escuma de colors a la plaça. A les 18:00h, s'iniciarà la Cercavila amb la participació del gegantó Frare Celestí, els Batukets de l'Hospitalet de l'Infant i els Capgrossos de Vandellòs, que faran un recorregut pels carrers de l'Almadrava i el passeig Marítim. A les 18:45h, s'oferirà un berenar popular per a la canalla, davant de l'Ermita de Sant Jaume, on a les 19h, se celebrarà la tradicional missa en honor de Sant Jaume.

El foc serà l'element protagonista de la recta final de la Festa Major de l'Almadrava. A les 22h, actuaran els Diables de Vandellòs, al passeig Marítim, que donaran pas, a les 22:30h, al Castell de Focs Artificials que es llançarà des de la Platja de l'Almadrava.

A la pàgina web www.vandellos-hospitalet.cat hi podeu consultar el programa d’actes complet.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: