Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torna la iMAGInada amb més de 100 actes gratuïts al Camp de Mart

La desena edició tindrà lloc del 10 al 15 d’agost, dins de les Festes de Sant Magí de Tarragona

Imatge d'arxiu d'una de les activitats de la iMAGinada 2017 Imatge d'arxiu d'una de les activitats de la iMAGinada 2017 ALBERT RUÉ
Festa Major Redacció Infocamp
Diumenge, 15 Juliol 2018 10:22

“La iMAGInada –Espai per a la llibertat d’expressió” torna enguany amb més de 100 actes gratuïts als jardins del Camp de Mart. Les dates d’aquesta 10a edició ja estan confirmades i seran des del 10 al 15 d’agost. Durant 6 dies i 5 nits, es podran trobar actes per a tots els públics com tallers familiars, xerrades, mercadet d’artesania, tastets, espectacles, sopars del món, entre d’altres.

Algunes novetats que es presenten enguany són el gran dinar popular de l’últim dia de la jornada, un reforç del protocol contra agressions masclistes i LGBTIfòbiques, el trasllat de la ‘Color Zone’ fora del Camp de Mart i l’exposició fotogràfica amb un recull de les millors imatges per commemorar els 10 anys del projecte. A més, durant el 4 i 5 d’agost, diferents artistes graffiters i muralistes ompliran de color una coneguda zona de Tarragona.
En els propers dies s’obriran les inscripcions per al mercadet d’artesania i art i la zona gastronòmica amb les foodtruck.

‘La iMAGInada-Espai per a la llibertat d’expressió’ ha esdevingut una iniciativa comunitària amb una identitat singular que ha aconseguit fer-se un lloc important dintre la programació sociocultural i artística del territori. Un any més, la jornada està organitzada per un equip de persones voluntàries que treballa durant tot l’any i que durant els dies del festival s’hi sumen unes 100 persones més, així com 15 persones del Camp de Treball Internacional.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: