Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Mag Lari i el Primer concert de solstici marquen l'Avantvigília de Sant Joan

L'humorista presenta aquest divendres 'Dolce Vita' al Centre Cultural de Valls  i Zebbda, Zoo i Pop'n'Roll Cover Band actuaran a l'Aparcament del Barri Antic

El Mag Lari presenta aquest divendres 'Dolce Vita' al Centre Cultural de Valls El Mag Lari presenta aquest divendres 'Dolce Vita' al Centre Cultural de Valls CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Divendres, 22 Juny 2018 08:11

La primera tarda d'actuacions del Ball de vells iniciarà els actes populars de la tarda d'aquest divendres a les places de Valls. A les 18:15h, el ball oferirà la seva actuació a la plaça de la Torratxa, mentre que, a les 18:30h, es farà la representació dels quatre balls parlats -Ball de pastorets, Ball de gitanes, Ball de vells i Ball de diables- a la plaça de l'Oli.

Però un dels atractius d'aquest divendres, Avantgília del Sant Joan Vallenc, serà la presència del Mag Lari, a les 20:30h, al Centre Cultural. Fent gala de la seva vis còmica, un dels mags més populars oferirà una sorprenent i original posada en escena fruit de la inspiració combinada de la pel·lícula 'Dolce vita', de Federico Fellini, i l'èxit musical de Ryan Paris. Música, llums i un vestuari exquisit amb què el Mag Lari supera la seva manera de fer màgia desenfadada i la carismàtica faceta de showman. Un espectacle per a tots els públics que ens farà riure i passar un vespre perfecte, amb un humor àgil i divertit en què la ironia i l'humor repassen els tòpics més simpàtics que s'atribueixen a la cultura i la societat d'Itàlia.

Els cinc grups de l'Escola Municipal de Música Robert Gerhard portaran el segell del territori creatiu vallenc a la Festa Major, amb un concert que tindrà lloc, a les 22:30h, a la plaça de l'Oli.

Aquest divendres, a les 21:30h, també s'obrirà la capelleta votiva de Sant Joan Baptista a l'antiga casa pairal de l'arquitecte Cèsar Martinell. Durant les quatre jornades centrals de la Festa Major es deixa al descobert el magnífic relleu barroc del baptisme del Senyor amb Sant Joan, esculpit per l'escultor Lluís Bonifàs, que durant tot l'any roman ocult.

El primer concert del solstici

Pel que fa a l’escenari principal de l’aparcament del Barri Antic, divendres 22, el cartell el configuren Zoo, Zebda i Pop’n’roll Cover Band. Els valencians Zoo batallen amb la síntesi de bases electròniques, herències mestisses i rap que senyoreja, sempre amb lletres reivindicatives i compromeses.

La banda occitano-francesa Zebda està liderada pels germans Mouss & Hakim presentant el concert 'Motivés!', reivindicant himnes de resistència de tot el món, i agregant als ritmes diaris una herència musical plena d’història social, compromís polític i propostes d’altres mons possibles. Els vallencs Pop’n’Roll són una banda de versions entre les cançons més actuals i els clàssics del pop i el rock internacional, amb un directe energètic i de qualitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: