Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra celebra l’arribada de l’estiu amb Sant Joan

La Festa Major del barri de Sant Joan tindrà lloc els dies 18, 22, 23 i 24 de juny

Imatge d'arxiu de la Festa del Foc a Baix a Mar, a Torredembarra Imatge d'arxiu de la Festa del Foc a Baix a Mar, a Torredembarra ARXIU / INFOCAMP
Festa Major Redacció Infocamp
Dilluns, 18 Juny 2018 13:04

Els actes de celebració de la Festa Major de Baix de Torredembarra, organitzats per la Regidoria de Cultura i l’Associació de Veïns Sant Joan, es van iniciar aquest cap de setmana amb el 13è Open de Tennis Platja Sant Joan i les semifinals de la Regata de Sant Joan de Llagut Català i seguiran aquest dilluns amb l’exhibició de Taekwondo que organitza l’Escola Taekwondo AMDO, a les 18:30 hores, a l’envelat de Call Bofill.

Els actes es reprendran el divendres 22 de juny, a les 20:00 hores, amb la presentació del llibre ‘Retall de vida de Baix a Mar’ de Gabriel Comes Nolla, a la plaça d’Antoni Roig i Copons on, seguidament, se celebrarà el sopar popular. Els tiquets es podran adquirir a la venda anticipada que es farà els dies 10 i 17 de juny, d’11:00 a 13:30 hores, a la Biblioplatja. La nit acabarà amb l’actuació del fuet ‘Supernova’.

La festa segueix, el dissabte 23 de juny, amb l’Open de Botifarra Sant Joan, de les 8:30 a les 14:00 hores a l’envelat de Cal Bofill. També se celebra la simultània d’escacs, a la Biblioplatja, de les 11:00 a les 13:00 hores; la final de la regata de Sant Joan de Llagut Català, de les 11:00 a les 14:00 hores, a la platja Baix a Mar i a les 12:00 hores tindrà lloc l’espectacle infantil ‘el Petit Marremengu’ a càrrec de la cia. Pep Callau i els Pepsicolen. Pel que fa a la tarda de dissabte, se celebrarà l’Open de Dòmino Sant Joan de les 15:00 a les 20:00 hores, a la plaça de l’Aragó; a les 17:30 hores, tindrà lloc l’enlairament de coets a càrrec del Ball de Diables de Torredembarra, a l’església de Baix a Mar i, a les 19:30 hores hi haurà la ballada de sardanes amb la Cobla Cosserània i la rebuda de la Flama del Canigó a càrrec de l’Agrupació Sardanista l’Antina.

La revetlla de Sant Joan començarà a les 21:15 hores amb el pregó a càrrec de l’Agrupació Sardanista l’Antina i en acabar aquest, als jardins de Cal Bofill es farà el sopar amb botifarra, coca de Sant Joan i beguda que organitza el Ball de diables del municipi. A les 22:00 hores començarà la Festa del Foc on hi haurà l’encesa de la foguera a càrrec dels Diables i l’actuació del Ball de diables i de la Virgília. A partir de les 23:00 hores la festa continuarà a l’envelat de Cal Bofill amb el concert i ball a càrrec de l’Orquestra Himalaya seguit del concert de la Banda Biruji.

Els actes del diumenge 24 començaran a les 8:00 hores amb les Matinades pels carrers de Baix a Mar a càrrec dels Grallers de la Torre. A les 12:30 hores se celebrarà l’ofici solemne, a l’església de Sant Joan Baptista, acompanyat de la Coral Santa Rosalia. Per la tarda, a les 18:30 hores a la plaça de Josep Valls Ibern, hi haurà l’actuació del Ball de Diables Infantil, la Mulassa, el Ball de Bastons, el Ball de Pastorets, el Ball de Gitanes, els Nans i els Gegants Joan i Rosalia i, finalment, actuarà el Ball de Serrallonga. Tot seguit hi haurà l’actuació castellera amb la Colla Castellera La Bisbal del Penedès, els Castellers d’Altafulla i els Nois de la Torre. La celebració de la Festa Major conclourà amb un espectacle de focs artificials, a les 22:30 hores, a càrrec de la Pirotècnia Igual i les Havaneres a càrrec del grup La Barca de Mitjana.

Altres actes

Del 28 de juny al 8 de juliol, Cal Bofill acull l’exposició ‘Ormejos i Estris de pesca’. L’acte d’inauguració serà el dia 28 de juny a les 19:00 hores a càrrec de Gabriel Comes Nolla. La mostra es podrà visitar de 10:00 a 14:00 hores i de 18:00 a 20:30 hores.

D’altra banda, el dissabte 7 de juliol se celebra, de les 16:00 hores a les 20:30 hores, el IV Torneig de Futbol Platja Sant Joan. Les inscripcions per participar-hi es podran fer el 10 i el 17 de juny, d’11:00 a 13:30 hores, a la Biblioplatja.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: