Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca arriba a la recta final de la seva Festa Major d’hivern

La Gran Gala de Dansa Sant Antoni 2018, el divendres, o el concert de Txarango, el dissabte, entre els actes destacats

A la imatge, els gegants de Vila-seca Ton i Pineda A la imatge, els gegants de Vila-seca Ton i Pineda CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dijous, 25 Gener 2018 11:17

Vila-seca donarà punt i final aquest cap de setmana a la Festa Major d’hivern, en honor a Sant Antoni, que va començar el passat 16 de gener amb el pregó de l’abat de Santa Maria de Poblet, Dom Octavi Vilà. Demà divendres, a les 17.00 h, tindrà lloc la inauguració de les obres de renovació i millora dels carrers de Salauris, de Bagà, del Segre i del Montseny. Mitja hora més tard, hi haurà la sortida de la XXXVII Cursa Atlètica de Sant Antoni i XXI Milla Local, al circuït urbà del barri del Colomí. A les 18h, al Circ dels Somnis, les escoles de dansa del municipi ens oferiran la Gran Gala de Dansa Sant Antoni 2018, amb la participació de les escoles de dansa M. Begoña Ramos, Camí de Mar, Bailarte, África Aguilar, el Grup Folklòric Virgen del Rocío i l’actuació extraordinària del CGR Costa Daurada. Finalment, a les 22.30 h i al mateix espai, tindrà lloc Impro show amb Planeta Impro, un espectacle de riure i diversió per a tothom.

El penúltim dia de Festa Major, el 27 de gener, començarà amb el Torneig Social de Tennis, a les 10h, i a les 10.30 h tindrà lloc la IX Trobada dels Amics dels Gegants i Grallers de Vila-seca, els quals des de la plaça de l’Església iniciaran la cercavila fins a la plaça de Voltes. A les 12h, la Txaranga Band Tocats amenitzarà la Cercabirra. A partir de les 20h tindrà lloc la Carretillada del Ball de Diables de Vila-seca a la plaça d’Estudi i, per finalitzar el dissabte, a les 22.30 h hi haurà el concert de Txarango al Pavelló Municipal d’Esports, amb Porto Bello com a teloners i els Dj’s OGT i Lo Puto Cat.

El diumenge 28 de gener es donarà per finalitzada la Festa Major de Sant Antoni, amb el Trofeu Festa Major d’Hivern de Natació a les Piscines Vila-seca a partir de les 10h, el Joc de Descoberta en Família 'El porquet de Sant Antoni es vesteix de festa', a la mateixa hora, a la plaça de l’Església, i la tradicional Trobada Gegantera que enguany compleix 36 edicions, a partir de les 9h. La trobada s’iniciarà amb les matinades de grallers, la concentració i plantada de les colles geganteres al carrer de Sant Antoni i continuarà amb la cercavila de gegants i grallers, a partir de les 12h, que anirà des del carrer dels Ferrers fins a la plaça de l’Església, on es farà una ballada final i es lliuraran els records.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: