Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’orquestra Meravella serà a la Bisbal del Penedès per celebrar la Festa Major

La societat bisbalenca ha organitzat balls, màgia i una cercavila gegantera per la festa major d’hivern del municipi

Imatge d'arxiu dels gegants de la Bisbal del Penedès: en Sebastià i la Margarita. Imatge d'arxiu dels gegants de la Bisbal del Penedès: en Sebastià i la Margarita. CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dijous, 25 Gener 2018 10:44

La Societat de la Bisbal celebra aquest cap de setmana diverses activitats per lloar la festa major típica d’hivern. Per fer-ho el divendres 26 de gener se celebrarà a les 23h una nit jove amb Ràdio Esventada i Boom-Watts; dissabte l’Orquestra Meravella farà un concert a partir de les 23h; diumenge a les 12h del migdia es realitzarà una Cercavila Gegantera amb la col·laboració de la Colla Gegantera de Sant Pere de Molanta, els Gegants i Grallers de la Riba, la Colla de Gegants del Vendrell, els Gegants de Sant Jaume dels Domenys, el Grup de Geganters de la Societat i el Ball de Gitanes de la Bisbal; i el mateix diumenge a les 18h se celebrarà un espectacle de màgia amb el Mag Gaizpi.

A més, també hi ha programada la projecció del documental ‘+10 anys encordats pels Alps’, el divendres 26 de gener a les 20h al centre municipal de cultura, organitzat per l’entitat Senderistes Bisbalencs. I el dissabte 27 de gener s’inaugurarà l’exposició de quadres de punta de creu de Cristina Cañis, també al centre municipal de cultura a les 18h de la tarda.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: