Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Puigdelfí finalitza els actes amb motiu de la seva festa major de Sant Sebastià

El pregó va anar a càrrec de Maria Mas, directora d'Enginyeria i Desenvolupament del Complex Industrial de Repsol a Tarragona 

Al llarg del cap de setmana, s'han realitzat una quinzena d'actes lúdics i festius per a tothom Al llarg del cap de setmana, s'han realitzat una quinzena d'actes lúdics i festius per a tothom CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dilluns, 22 Gener 2018 18:33

Puigdelfí va posar punt i final ahir, a la celebració dels actes amb motiu de la seva festa major de Sant Sebastià. El tradicional Correfoc a càrrec dels Diables de Riudoms i la posterior traca de fi de festa, acomiadaven un any més, aquesta celebració que ha aplegat una quinzena d'actes lúdicofestius, durant els tres dies de festa major.

Enguany, les obres de remodelació de la coberta dels Casal Cultural de Puigdelfí, han obligat a celebrar alguns d'aquests actes, en una carpa provisional ubicada a la pista poliesportiva i annexa doncs, a aquest equipament d'ús social per als veïns i les veïnes. Aquest és el cas del tradicional sopar de gala que va tenir lloc divendres a la nit i que va comptar amb la presència de prop d'un centenar d'habitants del municipi. Aquest sopar, que s'ha convertit en un espai de trobada per als veïns de Puigdelfí, va estar amenitzat amb l'actuació musical d'Ernesto González.

El pregó

Abans del sopar de gala, imprescindible ja en el programa festiu de Sant Sebastià, va tenir lloc el tradicional pregó de la festa major. La directora d'Enginyeria i Desenvolupament del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Maria Mas, va ser l'encarregada de pronunciar-lo en un esdeveniment celebrat a la Sala d'actes de Puigdelfí. Durant el seu discurs, Mas va explicar que va rebre l'encàrrec de ser la pregonera "amb molta il·lusió però també, amb cert respecte, conscient de la importància d'aquest acte per als seus habitants". Pel que fa al seu discurs, Maria Mas va parlar dels seus inicis a la indústria química i de com ella mateixa "havia anat descobrint què es feia amb els productes que s'elaboraven al polígon químic". Amb un to proper i agradable, la directora d'Enginyeria i Desenvolupament del Complex Industrial de Repsol va parlar de la història de Sant Sebastià i també de la vida a Perafort i Puigdelfí, un municipi que coneix bé per la proximitat del seu lloc de treball.

En el programa festiu d'enguany no hi van faltar altres de les activitats amb més bona acollida per part dels veïns i veïnes. Així, dissabte al matí va tenir lloc el tradicional esmorzar popular. El sol i les bones temperatures van permetre que desenes d'habitants gaudissin d'aquesta activitat a l'aire lliure durant la que es va menjar pa torrat amb carn a la brasa. Per la seva banda, els petits també van poder gaudir d'aquest matí amb diverses activitats de divertiment, entre les que hi havia inflables, pinta cares i altres atraccions.

El mateix dissabte a la tarda, es va celebrar la cercavila popular en què hi van participar diversos elements festius del nostre territori, a més de les Avellanes, la Llumeneta i la Llumeneta's Band de Perafort. Després de fer gana amb aquesta activitat, va ser el torn del sopar de motxilla i el ball de nit a la carpa de les festes, uns actes en els que de nou, els veïns i veïnes de Puigdelfí s'hi van bolcar.

Finalment, diumenge es va celebrar la missa cantada per la Coral Schola Cantorum en honor al patró i també va tenir lloc el vermut popular i noves activitats d'entreteniment per als infants. En aquest sentit, els més joves van es van sorprendre amb la màgia del Mag Nebur que va oferir el seu espectacle 'Un fart de riure'. A més, grans i petits van poder ballar amb la minidisco que es va instal·lar a la carpa de les festes.

En aquesta nova edició de les festes de Sant Sebastià de Puigdelfí, l'Ajuntament i la Societat Cultural i Recreativa han buscat dissenyar un programa participatiu amb actes pensats perquè tothom, pugui gaudir de la festa major del municipi. "Per a nosaltres és important que els habitants de Perafort i Puigdelfí puguin trobar alguna activitat del seu interès dins el programa d'actes. Ens agrada que els veïns i veïnes participin en la festa major i és per això que sempre intentem encabir-hi activitats diverses pensades tant per als nens i nenes com per als més grans", explica Joan Martí Pla i Pla, alcalde de Perafort.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: