Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou escalfa motors amb el Cos Blanc

La festa major d'hivern comptarà amb més de 80 activitats / El concert de Mägo de Oz, el Salou Epic Festial i la Neon Party, entre actes lúdics destacats

Imatge d'arxiu de l'edició passada del Cos Blanc a Salou Imatge d'arxiu de l'edició passada del Cos Blanc a Salou MARINA MARTÍNEZ
Festa Major Marina Martínez
Dilluns, 22 Gener 2018 12:47

Salou ja té tot a punt per la 38a edició del Cos Blanc que començarà aquest dijous, 25 de gener, i durarà fins el 5 de febrer. Tot i que el punt àlgid serà el proper dissabte, 3 de febrer, amb el conegut Cos Blanc, la capital de la Costa Daurada farà gaudir als seus habitants i visitants amb diversos actes previs. L’arrencada serà el dimecres, 24 de gener, a les 19:30h, amb el pregó de Festa Major i la presentació de les pubilles i l’hereu a càrrec de l’actor còmic Javi Sancho. A partir de llavors, la ciutat viurà els actes de cultura tradicional com la traca d’inici de festes, la cercavila d’elements populars o la de diables amb elements de foc.

Pel que fa a l’espai de l’Envelat, Salou oferirà diferents actuacions musicals perquè tothom pugui gaudir. Entre aquestes, hi haurà el concert de Mägo de Oz. aquest dissabte 27 de maig a l'Envelat; el Salou Epic Festival amb els dj’s Ismael Cantos i Pau Brull; la festa Under 16; la 90’s Legend Night; el Gran Ball amb l’orquestra Metropol o la Neon Party. A més, també es comptarà amb l’espectacle ‘Los monólogs de la Chocita’ a càrrec d’Àngel Martín, Joseba i Miguel Iribar –el 26 de gener, a les 22h- que serà un dels dos actes de pagament amb un preu de 10 euros l’entrada anticipada i 15 euros a taquilla.

La Festa Major d’Hivern també oferirà una mostra de la cultura catalana durant els dotze dies, l’homenatge a la gent gran, torneig de futbol, campionats de botifarra, tast de vins o una fideuada popular; aquesta darrera activitat tindrà un preu d’un euro. La regidora de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Salou, MªJosé Rodríguez, ha destacat que “els actes han estat escollits de tal manera que puguin gaudir des dels més petits als més grans”.

El dissabte 3 de febrer, el gran dia

El dissabte 3 de febrer serà el dia més important de la Festa Major. A partir de les 6:30h, pels diferents carrers de Salou, es gaudirà de la Matinada Jove amb Xaranga. A les 11h s’iniciarà la cercavila de lluïment de carrosses i, posteriorment, hi haurà la Fira Xic’s i el Vermut Popular, a l’envelat, amb sessió de dj’s. Per la tarda, a partir de les 17h, a l’envelat, tindrà lloc el concert de festa major amb l’orquestra Montgrins i serà a les 18:30 quan es doni la sortida de les carretel·les del Cos Blanc amb la seva desfilada. Finalment, a les 22:30h hi haurà el concert a càrrec del grup No Words i a les 00h el gran ball amb l’orquestra Montgrins.

En total, hi formaran part 28 carretel·les amb prop de 2.500 participants que lluitaran per guanyar el premi disfressa, el premi carrossa o el premi comparsa. A més, es calcula, com en altres edicions, que assisteixin prop de 30.000 persones d’arreu del territori i que es llencin més de 20.000 quilos de confeti des dels 20 cànons instal·lats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: