Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Santi Millán i Javi Sancho actuaran a la Festa Major d’hivern de Constantí

La festa major comptarà amb una trentena d’actes, del 19 de gener al 4 de febrer

Imatge promocional de l'espectacle 'Estamos mejor que nunca' de Santi Millán i Javi Sancho Imatge promocional de l'espectacle 'Estamos mejor que nunca' de Santi Millán i Javi Sancho CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Divendres, 19 Gener 2018 09:52

Constantí comença aquest divendres els actes de la festa major d’hivern amb una trentena d’activitats que s’allargaran fins al 4 de febrer. Destaca l’espectacle d’humor que protagonitzen els actors Santi Millán i Javi Sancho ‘Estamos mejor que nunca’, el 21 de gener al pavelló poliesportiu, les entrades es podran comprar el mateix dia de l’espectacle.

L’acte inaugural de la Festa Major és el pregó del divendres 19, que aquest any té com a protagonista el constantinenc Josep Franquès Sans, mestre, historiador i president de Les Aules d’Extensió Universitària per a la gent gran de la URV a Constantí. Posteriorment es farà la tradicional entrega de premis i distincions honorífiques a entitats i personalitats del poble, així com l’entrega dels premis del 2n concurs d’aparadors nadalencs que es va realitzar durant el nadal. També s’entregaran els premis del 1r concurs fotogràfic Instagram de nadal. Per al públic més jove, l’orquestra Centauro actuarà al pavelló poliesportiu.

Els actes més tradicionals de la Festa Major es concentraran aquest dissabte 20 de gener, la diada de Sant Sebastià, amb el Solemne ofici en honor a St. Sebastià i la benedicció de les coques al pavelló poliesportiu, la ballada de sardanes davant l’Ajuntament i el ball de festa major, amb l’orquestra Costa Brava.

La programació també inclou activitats com la X sortida de motos clàssiques, partits de futbol i bàsquet dels clubs del municipi, una nova trobada gegantera amb la presentació d’un nou element de la cultura popular o l’entrega dels premis als Superlectors a la biblioteca municipal. El darrer dia de la festa major, el 4 de febrer, es farà l’entrega dels XI premis literaris Constantí 2017 ‘Relats Mediterranis’, que inclou la presentació del llibre que recull els millors textos representats a concurs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: