Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Festa Major d’hivern de la Canonja arrenca amb la tradicional baixada de carretons

Els actes començaran el dijous 18 de gener i aplegaran un gran nombre d’activitats durant dos caps de setmana

Dinar popular de la Canonja Dinar popular de la Canonja CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dimecres, 17 Gener 2018 11:04

La Canonja celebrar a partir d’aquest dijous la Festa Major d’hivern dedicada al seu patró Sant Sebastià. El programa d’actes durarà dos caps de setmana entre els quals s’han repartit activitats molt diverses.

El programa començarà el dijous 18 de gener amb la tradicional baixada de carretons que aglutinarà a petits i grans per fer una demostració de creativitat i enginy. El divendres a la nit l’orquestra Cimarrón serà l’encarregada de posar la música durant el ball que hi haurà al Poliesportiu Municipal. El dia de Sant Sebastià, 20 de gener, es realitzarà la tradicional processó, un correfoc infantil amb els Diables de la Canonja i el concert de Festa Major amb l’Orquestra Maravella.

El següent cap de setmana es realitzaran un campionat d’skate i scooter i a la nit es farà una festa juvenil amb Dj’s i diversos ambients municipals. Els actes clouran el diumenge 28 de gener amb el Cros de Sant Sebastià i l’escudella popular al Poliesportiu Municipal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: