Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra celebra les festes del barri de Clarà

Com a novetats en el programa és dura a terme un dinar el dissabte 20, seguit d’un ball durant la tarda

Imatge de la parròquia de Sant Joan Baptista de Clarà Imatge de la parròquia de Sant Joan Baptista de Clarà CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dijous, 18 Gener 2018 10:59

El barri de Clarà, pertanyent a Torredembarra, celebra durant aquest cap de setmana, del 19 al 21 de gener, les festes del seu patró sant Sebastià. Per fer-ho s’han programat un gran nombre d’actes, entre els quals destaquen com a novetat un dinar popular dissabte 20 de gener a l’envelat a les 14 hores amb xatonada, botifarra amb patates, postra i begudes amb un preu de 13 €, seguit a les 17 hores d’un ball de tarda amb el grup Duet d’Ambient. Aquests canvis en el programa han sigut deguts a les inclemències meteorològiques de l’època de l’any, que segons els veïns, dificultaven realitzar aquestes activitats a la nit.

Altres actes del programa de festes de Clarà són: divendres 19 de gener hi haurà concert a la parròquia de Sant Joan Baptista de Clarà, a càrrec de la Coral Santa Rosalia, seguit a l’envelat del carrer Gaudí de concerts i Dj a partir de les 23 hores, amb el grup Nemesis, el grup Mano’s Rock i la Dj Leela. A part dels actes anomenats pel dissabte 20 de gener les celebracions continuen el diumenge 21 de gener amb el IX Campionat de Petanca Sant Sebastià a les 11:30 hores del matí al camí del Moro, seguit a les 12 hores, a l’envelat, d’animació infantil amb l’espectacle ‘ANIMATIC’, a càrrec de La Companyia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: