Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Raíz i Txarango, caps de cartell de la Festa Major de Vila-seca

Un any més el tradicional Cós de Sant Antoni, considerat element festiu d’interès nacional, inclourà la cursa d’hípica a la Torre d’en Dolça

El grup Txarango durant un concert El grup Txarango durant un concert CEDIDA TXARANGO
Festa Major Redacció Infocamp
Dilluns, 15 Gener 2018 10:48

La Festa Major de Sant Antoni de Vila-seca comença el pròxim 16 de gener amb una cinquantena d’actes programats en què destaquen els concerts de diferents estils i adreçats a públics molt diversos, com els caps de cartell La Raíz, el 19 de gener, i Txarango, el 27. L’altra cita a recordar, serà el diumenge 21, amb el tradicional Cós de Sant Antoni, element festiu tradicional d’interès nacional al Circuit Hípic del Parc de la Torre d’en Dolça, en què cavalls anglesos disputaran tres curses.

El pregó encetarà els actes de la Festa Major d’hivern el 16 de gener, a càrrec d’Octavi Vilà Mayo, Abat de Santa Maria de Poblet. Posteriorment, al Parc de la Riera tindrà lloc la festa universitària amb Mis Nina i Dj 2D2. El dia següent, hi haurà la canonada matinera a les 06h i un esmorzar popular, a partir de les 12h, els Tres Tombs recorreran els carrers del municipi. A la tarda, el Circ dels Somnis acollirà l’espectacle musical i familiar Heavy per Xics. El divendres 19 de gener, es presentarà l’exposició “Ruixats de foc: els bombardeigs franquistes a les comarques tarragonines i ebrenques” que estarà disponible fins a mitjans de febrer. Més tard, a les 22.30 h, el Pavelló Municipal d’Esports acollirà el concert de La Raíz i a les 23.30 h, al Circ dels Somnis, tindrà lloc el concert d’OBK.

El dissabte 20, començarà la Nit del Foc amb el Ball de Sant Miquel i el correfoc amb diferents colles de diables del territori El Gran Ball de Festa Major s’iniciarà al Pavelló Municipal d’Esports a les 23.30 h amb l’Orquestra La Mundial i, a la mateixa hora, a l’espai Circ dels Somnis del Parc de la Riera, hi haurà música de Dj’s amb la presència de Cabronazi. L’endemà, hi haurà el tradicional Cós de Sant Antoni, Element Festiu Tradicional d’Interès Nacional, que començarà a les 11h al Circuit Hípic del Parc de la Torre d’en Dolça, amb les parades d’artesans. A partir de les 12h, cavalls pura sang anglesos disputaran tres curses amb les quals es lliuraran el Premi Torre d’en Dolça, el Gran Premi Ajuntament de Vila-seca i el Premi Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca.

El concert de Txarango tancarà els actes del dissabte 27 de gener, a partir de les 22.30 h, al pavelló municipal d’esports. Es donarà per finalitzada la Festa Major de Sant Antoni el diumenge 28 de gener amb el joc de descoberta en família 'El porquet de Sant Antoni es vesteix de festa' i la tradicional trobada gegantera, que enguany compleix 36 edicions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: