Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Brams i el televisiu Peyu, a la Festa Major de Sant Martí del Morell

El programa presenta, del 3 al 13 de novembre, una trentena d’actes per a tots els públics

Brams actuarà el dia 10 de novembre al Morell Brams actuarà el dia 10 de novembre al Morell LA TORNADA
Festa Major Redacció Infocamp
Dijous, 02 Novembre 2017 18:13

Com cada any, el Morell gaudirà d'un complet programa d’actes que inclou una trentena de propostes i que, com sempre, destaca per la varietat i la qualitat d’unes activitats adreçades majoritàriament a un públic familiar. La Festa Major de Sant Martí oferirà tot el seu contingut durant dos caps de setmana, del 3 al 5 de novembre, amb els actes previs; i del 10 al 13, amb el gruix principal dels actes.

La celebració en honor a Sant Martí donarà inici amb una proposta cultural de caire històric. Ho farà aquetst divendres 3 de novembre, a les 19 hores, a la sala d’actes de l’Ajuntament del Morell, amb la conferència titulada 'La recuperació de la memòria històrica.Una necessitat?', que gira al voltant de la investigació i publicació del llibre 'De la Segona República a la repressió franquista al Morell (1931-1945)'. L’obra de l'historiador Francesc-Xavier Tolosana Arriaga, guanyadora de la 3a Beca Recerca Local Història i Patrimoni, donarà peu a una xerrada que comptarà amb la presència de l’autor i del coordinador de la col·lecció Història i Patrimoni, Joaquim Nolla Aguilà.

L’endemà dissabte, 4 de novembre, l’atenció es traslladarà al Teatre-Auditori on, a les 19 hores, hi tindrà lloc l’espectacle 'El Petit Príncep', a càrrec del Grup de Teatre la Sala del Morell. L’entrada té un preu de 3 euros, amb compra anticipada; i de 5 euros a taquilla, el mateix dia de l’espectacle. La jornada arribarà al seu final a la sala polivalent del Centre Cultural on, a partir de les 23.30 h, hi tindrà lloc una sessió musical molt especial, on els assistents podran rememorar la música dels anys 80.

D’aquesta manera s’arribarà al diumenge 5 de novembre, amb els darrers actes previs de la Festa Major d’hivern, que inclouran una proposta esportiva i solidària al matí, amb la II Masterclass de zumba Hol·la Genís (11.30-14 h, al Pavelló); i un nou acte cultural a la tarda, ja que l’Ajuntament acollirà l’obra 'Moleskine' en doble sessió, a les 18 i 19 hores. L’espectacle anirà a càrrec de Violant Llopis i té un preu de 3 euros, amb compra anticipada; i de 5 euros a taquilla.

Actes centrals de la Festa Major

La Festa Major de Sant Martí entrarà en un parèntesi fins al divendres 10 de novembre quan, a les 17 hores, arrencarà el gruix d’aquests centrals d’aquesta celebració. Ho farà entre d’altres propostes amb l’anada del Ball de Capgrossos Petits que, acompanyats del grup de gralles i timbals 'Els Martinets' de l’Escola de Música Municipal, es dirigiran a la cercavila.

Finalitzada aquesta, ballarà el drac, s’encendrà la tronada, repicaran les campanes i la Festa Major haurà començat oficialment, obrint-se a un cap de setmana carregat de propostes per a tots els gustos entre les quals hi destaquen el concert de Sant Martí (10 de novembre, 23.30 hores) amb un cartell integrat per Brams, Porto Bello i Dj Sendo; la IV trobada de diables, que tindrà lloc, a les 20 hores de l’11 de novembre, i que trobarà continuïtat en el ball de Festa Major i la sant Martí Party 2017, ambdós actes al punt de la mitjanit; les imprescindibles matinades traguejades, que aixecaran els morellencs el diumenge 12 de novembre per gaudir d’una jornada ben intensa amb l’ofici de Festa Major, el seguici popular, la ballada de sardanes i el vermut festiu i, ja al vespre, amb el ball de tarda.

Finalment, el 13 de novembre la Festa Major de Sant Martí 2017 del Morell tancarà el programa d’actes amb el 'Divertiland' que inclou rocòdrom, tirolina, jocs gegants i tradicionals, i amb les marionetes sicilianes de l’Opera dei Pupi, que l’any 2001 van serdeclarades patrimoni immaterial de la Humanitat per la UNESCO. I per acabar d’arrodonir una Festa Major, res millor que les rialles garantides amb l’espectacle 'En Peyu i en Dani', en què el televisiu humorista, actor i presentador oferirà tot el seu bon humor al públic morellenc. A posteriori, el dijous 16 de novembre tindrà lloc el conta contes 'Tens més cuento que calleja!', a càrrec de Karme i que s’emmarca en el cicle de contes a les Biblioteques del Tarragonès.

El programa d’actes complet d’aquesta Festa Major de Sant Martí 2017 ja es pot consultar als canals de comunicació municipals: a la pàgina web www.elmorell.cat; al Facebook de l’Ajuntament del Morell, al twitter #somdelmorell i a l’aplicació ciutadana El Morell App.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: