Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El concert de Blaumut i la comèdia ‘Orgasmos’, els plats forts de la festa de Sant Martí d’Altafulla

Enguany, es destaca “un fort pes de folklore català i local” al programa d’actes

Imatge d'una de les edicions de la Festa Major de Sant Martí a Altafulla Imatge d'una de les edicions de la Festa Major de Sant Martí a Altafulla CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dimarts, 31 Octubre 2017 16:59

Altafulla ja ho té tot a punt per a la Festa Major de Sant Martí 2017. La presentació del tercer disc ‘Equilibri’, del grup de folk, pop i cançó d’autor Blaumut –l’11 de novembre- i la comèdia ‘Orgasmos’ de l’actor Roger Per i l’actriu Mònica Pérez –el 5 de novembre-, són els plats forts de les festes que complementen més d’una setantena d’actes per a tots els públics.

El tret de sortida serà el divendres, 3 de novembre, amb el pregó de l’altafullenca Montserrat Sanmartí Roset, doctora en Història Medieval, professora universitària i col·laboradora de l’Arxiu Històric de Tarragona. El pregó començarà a les 19h al balcó de l’Ajuntament d’Altafulla.

Com a actes previs a l’inici de les festes destaquen el Passatge del Terror, organitzat pels Diables d’Altafulla, que tindrà lloc avui a l’Alberg de la Casa Gran; el Ball de Halloween, del CFS Altafulla a La Violeta; o la Cursa de Tardor de l’1 de novembre dels atletes d’Altafulla.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Altafulla, Montse Castellarnau, ha destacat l’ampli programa d’actes d’enguany “amb un fort pes del folklore català i local”. Des dels Castells, baixada de trastos, bastons i sardanes, rues, cercaviles amb gegants, nans, diables i grallers; fins a rutes a peu, esmorzars populars, teatre, disfresses, jazz, música clàssica, exposicions de pintura i artesania ompliran durant tres setmanes d’autèntic ambient festiu els carrers i les places d’Altafulla.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: