Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls suspèn els actes de Santa Úrsula d'aquest dimarts

La coincidència horària dels actes amb les mobilitzacions del vespre de rebuig a l'empresonament de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart han motivat la suspensió

Concentració d'aquest migdia a la plaça del Blat en protesta per l'empresonament dels presidents d'Òmnium i l'ANC Concentració d'aquest migdia a la plaça del Blat en protesta per l'empresonament dels presidents d'Òmnium i l'ANC CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dimarts, 17 Octubre 2017 16:24

L'Ajuntament de Valls ha comunicat que els actes de la Fira de Santa Úrsula previstos per aquest dimarts 17 d'octubre al vespre queden suspesos per coincidència horària amb les mobilitzacions ciutadanes a Valls i Catalunya convocades en senyal de protesta i rebuig per l'empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, presidents de l'Assemblea Nacional Catalana i d’Òmnium Cultural.

Per aquest motiu, queda suspesa la projecció de la pel·lícula 'Salvador Dalí - Valls' de Josep Albereda, així com l'acte d'inauguració de l'exposició fotogràfica 'Xiquets de Valls, quilòmetre zero casteller'.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: