Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tot a punt per la Festa Major d'Alcover

Entre els espectacles, destaquen 'Els homes són de Mart i les dones són de Venus', amb Jordi Díaz, el concert de Txell Sust & August Tharrats Trio o 'Topa', que combina dansa basca i hip hop

Jordi Díaz protagonitzarà 'Els homes són de Mart i les dones són de Venus', el diumenge 15 d'octubre, al Convent de les Arts Jordi Díaz protagonitzarà 'Els homes són de Mart i les dones són de Venus', el diumenge 15 d'octubre, al Convent de les Arts CEDIA
Festa Major Redacció Infocamp
Dimecres, 11 Octubre 2017 19:11

Un cop finalitzada la Fira de Bandolers, arriba la Festa Major d'Alcover,que se celebrarà els dies 13,14 i 15 d'octubre i que aglutina un intens programa d’actes que combina actes tradicionals i de cultura popular, com Dames i vells, els versots del Ball de Diables Bruixots d'Alcover i la processó amb la participació del seguici popular; amb espectacles d'un alt nivell artístic com Txell Sust & August Tharrats Trio o 'Els homes són de Mart i les dones són de Venus' amb Jordi Díaz.

Divendres 13 d’octubre, a les 20h, els Bombers Voluntaris d'Alcover seran els pregoners de la Festa Major amb motiu del seu 25è aniversari. A continuació, el foc i la sàtira seran els protagonistes del ball de diables i la lectura dels versots del Ball de diables bruixots d’Alcover. Les formacions musicals Banda Coche Rojo i el grup de versions alcoverenc AllCovers, clouran la nit de dissabte.

La música serà protagonista la nit del dissabte 14 d'octubre. A les 22h, Txell Sust & August Tharrats Trio ens esperen amb el jazz-blues-swing més vitalista (entrades a www.conventarts.cat). I a la mitjanit, arriba un dels plats forts amb el concert d'Oques Grasses i Doctor Prats i DJ Paco Pil, al Pavelló Municipal d'Esports. Les entrades tenen un cost de 10 euros anticipada i 12 euros a taquilla.

Diumenge 15, al migdia, tindrà lloc la diada castellera amb els Xiquets de Reus, Xicots de Vilafranca i els Xiquets d'Alcover i a la tarda-vespre, en dos passis (18h-21h), l'actor Jordi Díaz arribarà al Convent de les Arts amb l'obra de teatre Els homes són de Mart i les dones són de Venus. (entrades:www.conventarts.cat)

Dilluns 16 d'octubre, a la tarda, serà el torn de tres espectacles sota la denominació Arts en moviment amb les propostes Phantôme del reusenc Pablo Molina, un solo de contorsió i precisió amb un objecte; Amortal Combat de la Cia. Los Moñekos, una apassionant lluita de relacions humanes; i Topa de Kukai Dantza i Brodas Bros, una combinació de dansa tradicional basca i hip hop.

Finalment, un piromusical clourà la Festa Major d'Alcover 2017.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: