Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arriba la Fira i Festa de la Mare de Déu del Roser a Vilallonga del Camp

El poble gaudirà de diverses activitats des del 29 de setembre al 8 d’octubre

Imatge del gegant Alfons I a una de les edicions de la Fira i Festa de la Mare de Déu del Roser Imatge del gegant Alfons I a una de les edicions de la Fira i Festa de la Mare de Déu del Roser CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dijous, 28 Setembre 2017 16:42

Un any més arriba la tradicional Fira i Festa de la Mare de Déu del Roser a Vilallonga del Camp. El tret de sortida serà el proper divendres, 29 de setembre, amb l’arribada de la Mare de Déu del Roser al portal del carrer Major acompanyat pel gegant Alfons I, els capgrossos de la vila i els Grallers i Timbalers de la Colla Gegantera de Vilallonga. Ja per la nit, a les 23h, a la plaça de la Creu, tindran lloc les actuacions de Porto Bello Band, Vivèrrids, Dj OGT i Pd Hobbits. A l’endemà s’inaugurarà la fira d’entitats i de comerç al carrer d’Alfons el Cast.

El diumenge, 1 d’octubre, a les 13h, es celebrarà l’Eucaristia a l’Església de Sant Martí Bisbe. Dilluns, 2 d’octubre, serà el torn del cinema amb les pel·lícules ‘La vida d’en Carbassó’ i ‘Día de Patriotas’. La conferència ‘Centenari del naixement de Mossèn Ramon Muntanyola’ serà el dimarts, 3 d’octubre, a la sala d’actes del Centre Recreatiu; mentre que la conferència ‘L’art i la malaltia’ a càrrec del doctor Xavier Sierra, tindrà lloc el dimecres 4 d’octubre. El divendres, 6 d’octubre, es podrà gaudir de diversos reportatges audiovisuals a la sala d’actes del Centre Recreatiu.

La recta final de les festes estarà a càrrec de l’Orfeó de la Universitat Rovira i Virgili (URV) el dissabte, 7 d’octubre, a les 22h, a l’Ermita Verge del Roser. Finalment, com a cloenda, el diumenge, 8 d’octubre, a les 13h tindrà lloc la celebració de l’Eucaristia a l’Ermita del Roser i, ja per la tarda, el públic assistent gaudirà del film ‘Estiu 1993’.

El programa està disponible al web.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: