Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 709

Misericòrdia es queda sense carretillada i piromusical per la pluja

Els dos actes de les festes s’ajornen fins a una nova data encara sense confirmar

La tradicional baixada del ball de diables de Reus va realitzar-se sota una intensa pluja La tradicional baixada del ball de diables de Reus va realitzar-se sota una intensa pluja I.MARTÍNEZ
Festa Major
Dimarts, 26 Setembre 2017 08:19

Foc i aigua per acomiadar les Festes de Misericòrdia 2017. I és que una intensa pluja va sorprendre a darrera hora molts reusencs en el moment que el ball de diables realitzava la baixada al santuari. Tot i obligar molts assistents a l’espectacle a aixoplugar-se, la pluja no va alterar la realització d’aquest acte. Finalment, però, l’aigua va obligar a ajornar la carretillada final del ball de diables i la mostra piromusical encarregada a la pirotècnia Igual, que es realitzaran durant una data encara per concretar.

A diferència de la tarda, que va veure alterada la seva programació, la baixada matinal del seguici festiu de la ciutat va transcórrer amb total normalitat i una gran assistència de famílies i participants que contemplaven les evolucions i els balls dels 22 elements festius. Una baixada que estava envoltada de nombrosíssims cartells que cridaven a la participació l’1-O.

Durant el matí, l’arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, va celebrar la solemne missa en què va referir-se als recents atemptats de Barcelona i Cambrils i al referèndum. “Com a arquebisbe metropolità de la Tarraconense he vetllat perquè l’Església es mantingui neutral en les plurals i legítimes opcions polítiques” va dir Pujol. Tanmateix, al voltant del migdia centenars de persones van participar en la Crida a la Democràcia exhibint cartells que reivindicaven el sí i el dret a poder anar a votar amb normalitat.

El trasllat de la carretillada i el piromusical a una nova data s’afegirà als actes previstos durant l’octubre, com ara la Diada Castellera del Mercadal del pròxim dia 7 i el Congrés i Trobada Internacional de Gegants.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: