Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

Reus dona la benvinguda a Misericòrdia

La capital del Baix Camp viu la vigília de la festa major amb diversos actes

La cercavila del seguici festiu de Reus va recórrer ahir a la tarda els principals carrers de la ciutat La cercavila del seguici festiu de Reus va recórrer ahir a la tarda els principals carrers de la ciutat FABIÁN ACIDRES
Festa Major
Dilluns, 25 Setembre 2017 08:44

Reus va donar ahir la benvinguda a Misericòrdia amb una sèrie d’actes que van tenir lloc, principalment, al nucli antic de la ciutat. Després del toc de festa, al campanar de la Prioral de Sant Pere, el Mercadal es va convertir en l’epicentre de la festa i la cercavila del seguici festiu. Les figures es van passejar fent els diversos balls per les principals vies de la capital del Baix Camp i van donar pas a l’esperada cercavila del Masclet, que un any va repartir litres i litres d’aquest típic combinat reusenc a base de vermut i l’antic Plim (ara comercialitzat amb el nom de Fantasia de Fruites).

La representació del Ball de Sant Miquel i les posteriors revetlles, que es van allargar fins a la matinada, van cloure la jornada festiva. Avui el Santuari de Misericòrdia serà l’escenari de la celebració.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: