Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tot Reus, al santuari

El seguici hi baixarà per celebrar la diada central de les Festes de Misericòrdia amb els actes més tradicionals

El Ball de Diables de Reus, a la tradicional carretillada davant del santuari de Misericòrdia El Ball de Diables de Reus, a la tradicional carretillada davant del santuari de Misericòrdia INFOCAMP
Festa Major Maria J. Ramos/El Punt Avui
Divendres, 22 Setembre 2017 08:47

Les Festes de Misericòrdia enfilen les dates finals, amb la diada del 25 de setembre al santuari, on s’apleguen les figures del seguici popular i tot Reus en els actes més tradicionals. La baixada serà a les onze del matí i, ja fora vila, hi haurà el dinar i les ballades dels diversos elements. Cap al vespre farà el mateix camí el ball de diables. A l’interior del santuari es podrà viure el moment del ball solemne curt de l’àliga i el cant dels goigs, que donarà pas a la gran encesa que simbolitza el final de festa.

Tanmateix el programa encara guarda altres grans cites, com ara la sortida del seguici petit i els castells de dissabte, la representació del ball de Sant Miquel, el rosari de torxes i les revetlles de la vigília. Més enllà, la trobada de balls de pastorets per celebrar els 10 anys de la colla local i la marató musical amb Macaco el dia 30, la diada castellera del Mercadal del dia 7 d’octubre i el Congrés i Trobada Internacional de Gegants i Imatgeria Festiva, del 12 al 15 d’octubre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: