Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S’obre l’estand de les festes al vestíbul del Teatre Tarragona

A partir de l’11 de setembre a les 10h ja estarà disponible durant els onze dies de festa major

Imatge de l'estand Imatge de l'estand CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Divendres, 08 Setembre 2017 16:47

El proper dilluns, 11 de setembre, a partir de les 10h s’obriran les portes del Teatre Tarragona per acollir l’estand de les festes al vestíbul. La parada serà també el punt d’informació durant els onze dies de festa major i es vendran els principals productes d’enguany com són la samarreta, la bossa, el mocador i la xapa; però també el puzle, contes i els elements de marxandatge de les entitats festives de Tarragona. A banda, també es podrà recollir el programa de les festes de Santa Tecla que es va començar a repartir el dijous passat als punts habituals. L’horari de l’estand serà de l’11 al 24 de setembre de 10h a 14h i de 17h a 21h. El dia 24 obrirà de 10h a 14h.

Coincidint amb aquesta obertura, el Ball de Serrallonga ha organitzat l’exposició ‘Déu vos guard... 30 anys de la recuperació del Ball de Serrallonga’, un recorregut per la trajectòria d’aquest ball de bandolers que aquest any celebra el seu 30è aniversari.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: