Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arriba la Festa Votiva del Quadre de Sant Antoni d’Altafulla

El municipi oferirà diverses activitats del 8 a l'11 de setembre

Imatge d'arxiu de la festa major petita d'Altafulla Imatge d'arxiu de la festa major petita d'Altafulla CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dilluns, 04 Setembre 2017 12:07

Altafulla ja està preparada per la Festa Major Petita del Quadre de Sant Antoni. Des del 8 fins l’11 de setembre, el municipi acollirà diverses activitats dirigides per tot tipus de públic. El tret de sortida serà el 8 de setembre amb els coets d’Esclat i el Repic de Campanes a les 13h, a la plaça de l’Església. Posteriorment es comptarà amb el cinema a la fresca on el públic assistent podrà gaudir de la pel·lícula ‘Walking on Sunshine’ a les 22h a la plaça del Pou.

El dissabte, 9 de setembre, arribarà la cercavila a les 18h a la plaça Martí Royo i, a les 18:30h, a la plaça del Pou tindrà lloc la Mostra de Danses del Alto Aragón a càrrec del Grup Folklórico Alto Aragón. Ja per la nit es celebrarà el tast de menjars de diversos llocs del món i el concert Jove a càrrec del grup ‘Fugados de Alcatraz’. Diumenge es gaudirà, a les 12h a la plaça Martí Royo, de l’espectacle infantil ‘El país de les festes’ i del vermut electrònic amb el DJ Ethian Guerrero. A les 20:30h, a la plaça del Pou hi haurà el correfoc infantil amb els Diables d’Altafulla Petits i els Cagarrieres de Cambrils i, a les 21:30, al Parc del Comunidor, acollirà el sopar popular.

Com a cloenda, dilluns 11 de setembre, s’hissarà l’Estelada a la rotonda situada a la cruïlla entre Marqués de Tamarit i Carrer de Dalt i els Castellers d’Altafulla actuaran a les 13h a l’Ermita de Sant Antoni, després de les sardanes i la Missa solemne.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: