Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Pintures murals amb imatges de la Festa Major de Torredembarra decoren el pas soterrat de la Sort

Els murals que reprodueixen elements del Seguici Popular de Santa Rosalia han canviat l'aspecte d'aquest pas soterrat que uneix el passeig de la Sort amb la platja

Els murals reprodueixen elements del Seguici Popular de Torredembarra Els murals reprodueixen elements del Seguici Popular de Torredembarra ANNA F./ AJUNT. DE TORREDEMBARRA
Festa Major Redacció Infocamp
Dimecres, 30 Agost 2017 16:57

El pas soterrat del passeig de la Sort de Torredembarra ja llueix una nova imatge. La Regidoria de Via Pública i Manteniment ha dut a terme una intervenció per millorar-lo i dignificar aquest element viari, a l’estil del que va fer fa uns mesos amb el pas soterrat de la via del tren a Baix a Mar. Si aleshores es van dur a terme pintures murals amb motius mariners del barri, en aquesta ocasió la Festa Major i els elements del Seguici Popular de Torredembarra en són els grans protagonistes. Les pintures també han estat realitzades per l’artista Orion Leim, que ha omplert l’espai d’imatges que transmeten emocions i que mostren la passió de Torredembarra per la seva Festa Major.

El regidor de Via Pública i Manteniment, Valeriano Pino, ha explicat que els objectius d’aquesta intervenció han estat tres: recuperar un espai força malmès, posar en valor el teixit sociocultural de Torredembarra i oferir un producte artístic a peu de carrer.

A més de l’acció artística, que és la més espectacular, la intervenció al pas soterrat del passeig de la Sort també ha comportat arranjar les baranes, ampliar la vorera de l’avinguda de Francesc Macià que connecta amb el pas per millorar l’accessibilitat i la retirada de les xapes que feien de revestiment de les parets.

El regidor ha anunciat que continuaran duent a terme accions en aquesta línia. Ja s’està preparant una futura actuació per dignificar la plaça de Villars, que rep el nom de la vila francesa agermanada amb Torredembarra. De fet, s’ha demanat a l’ajuntament francès imatges representatives del seu municipi.

En aquest espai, es pot veure un vídeo del making-of de l’actuació al passeig de la Sort.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: