Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les entrades pels espectacles de Santa Tecla ja estan a la venda al Teatre Metropol

A partir d’avui, 30 d’agost, a les 12h, aquells que vulguin assistir als espectacles podran comprar ja les seves entrades

Imatge promocional de l'espectacle 'iTime' Imatge promocional de l'espectacle 'iTime' CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dimecres, 30 Agost 2017 11:27

La venda o recollida d’invitacions dels espectacles de Santa Tecla al Teatre Metropol ja està disponible, des d’aquest matí, a partir de les 12h. Durant els dies de les festes el Metropol acollirà el concert de talents locals com la Jove TGN Big Band i la TGN bigband i, a més de la màgia de la tarragonina Melanie dirigida pel Mag Lari i d’altres espectacles d’artistes reconeguts com el d’en Peyu que porta per nom iTime.

Les entrades pel concert de la Jove TGN Big Band, que tindrà lloc el 15 de setembre, tenen un preu de 10 euros. L’entrada per a l’espectacle d’en Peyu, anomenat iTime i que està previst pel 19 de setembre, té un preu de 14 euros, i per a l’espectacle ‘Santa Tecla té màgia amb l’hipnotitzador Jeff Toussaint’, 12 euros. El diumenge 24 de setembre Melanie farà gaudir al públic amb ‘Amazing’, per un preu de 6 euros. Tots aquests espectacles es representaran al teatre Metropol, lloc on es podran adquirir les entrades, o bé al web de TarracoTicket.

D’altra banda, al teatre Metropol també es podran recollir les invitacions per assistir de forma gratuïta al concert de Miquel Vilella, previst pel 16 de setembre, i per a l’estrena de la pel•lícula ‘El dulce sabor del limón’, la qual es projectarà, en aquest cas, al Teatre Tarragona, el diumenge 17 de setembre. Finalment, també s’han posat a la venda les entrades per a l’espectacle circense del Circ Raluy a través del seu web. El circ s’instal•larà al Parc de la Ciutat del 14 al 24 de setembre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: