Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Terrasseta de Santa Tecla més jamaicana

La setena edició comptarà amb un programa replet de noms rellevants de l'escena reggae i ska

El festival serà del 15 al 24 de setembre El festival serà del 15 al 24 de setembre TERRASSETA DE SANTA TECLA
Festa Major Marina Martínez
Dijous, 24 Agost 2017 09:58

El primer cap de setmana de les festes de Santa Tecla a Tarragona no passarà desapercebut. El festival La Terrasseta de Santa Tecla torna, un any més, carregat d’energia amb una programació completa del 15 al 24 de setembre. La setena edició d’aquest festival al parc del Saavedra estrena, enguany, la jornada musical La terrasseta meets jamaica, amb un programa replet de noms rellevants de l’escena reggae i ska. Serà el 16 de setembre quan els tarragonins podran ballar a ritmes originaris de l’illa jamaicana. La jornada serà encapçalada per la banda britànica de ska Bad Manners, que fa estada a la ciutat durant la seva gira internacional. Aquests estaran acompanyats pel grup Thorpedians, una banda barcelonina de reggae influenciats pel rock-and-roll i el soul dels seixanta. Abans, però, tota la família podrà gaudir del grup The Penguins, amb onze músics a l’escenari.

L’edició d’aquest any també inclourà tot un seguit de discjòqueis, que ompliran les pistes, una zona de jocs per als més petits, sopars a la fresca i la fira del disc Sant Vinil, on es podran comprar, vendre i intercanviar vinils. Paral·lelament, les famílies podran participar en la segona gimcana familiar Tecletes, que tindrà lloc per segon any consecutiu. Una oportunitat per posar tota la família a prova i treballar en equip.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: