Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Actes per a tothom a la Festa Major d’Estiu de Vimbodí i Poblet

La festivitat s’encetarà el 3 d’agost amb el pregó a càrrec de Miquel Pujol, gerent de Pirotècnia Catalana, empresa local amb més de 30 anys de trajectòria

Imatge de l'obra de teatre musical 'Segueix el teu cor', que es va oferir en el marc dels actes previs del 29 de juliol Imatge de l'obra de teatre musical 'Segueix el teu cor', que es va oferir en el marc dels actes previs del 29 de juliol CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dijous, 03 Agost 2017 12:30

La Festa Major d’Estiu de Vimbodí i Poblet celebrarà el gruix dels actes del 3 al 6 d’agost, després de les dues activitats prèvies del 29 de juny: la representació de l’obra de teatre musical ‘Segueix el teu cor’ i l’actuació de la violinista d’11 anys Jennifer Panebianco a Milmanda. La festivitat s’iniciarà amb el tradicional Repic de campanes de l’església, al que tot seguit se sumarà la Tronada inaugural, per gentilesa de Pirotècnia Catalana. Precisament, el pregó de festes, enguany, anirà a càrrec del gerent d’aquesta empresa, Miquel Pujol, com a reconeixement als més de trenta anys de trajectòria de la firma, artífex d’espectacles pirotècnics arreu del país, i com agraïment per haver obsequiat la festa major vimbodinenca amb magnífics castells de focs artificials durant aquestes darreres tres dècades.

Un any més, el programa de la festa major del municipi arriba farcit d’actes i destaca ”per la varietat d’activitats programades, pensades per a un públic divers”, tal com ha assenyalat el regidor de Festes, Albert Garcia. Per la seva banda, l’alcalde, Joan Güell, ha destacat el sentiment que aquesta festa desperta entre els vimbodinencs. “Per a molts és el principal punt de trobada anual entre convilatans i convilatanes de dins i de fora vila, als quals s’uneixen visitants d’arreu que també senten el municipi com a casa seva”, ha pronunciat Güell.

Els vilatans podran gaudir dels tradicionals balls de festa major, enguany amb les orquestres Montgrins, Montecarlo i Cafè Trio, i també s’hi afegiran altres activitats musicals, com la Festa Jove i les havaneres amb Son de l’Havana. A més, els espectacles per a un públic familiar i infantil seran un altre reclam, com l’espectacle dels pallassos amb Bitxi Clown, o l’espectacle d’acrobàcies amb Cabaret Circus.

Per una altra banda, cal destacar també actes tradicionals com la Gran Trobada de Gegants, les sardanes amb la Cobla Ressò i els Dansaires del Penedès, el cant coral amb la Veu de la Terra i la Coral del Casal d’Estiu, la cercavila amb el Grup de Grallers i Geganters la Palanca, o l’espectacular correfoc a càrrec del Ball de Diables de Reus; i les exposicions culturals, com la mostra de pintura ‘Arrelats’, de Jordi Morera, i les exposicions de treballs de patchwork i treballs manuals, i de les obres de l’Escola de pintura Damià Roig.

Altres actes destacats del programa són el Supertobogan aquàtic, novetat d’enguany; la festa aquàtica a la piscina municipal; el sopar popular a les Fonts del Gorg; la presentació de la novel•la ‘El silenci de Vallbona’, de l’escriptora vimbodinenca Teresa Duch, amb la intervenció del periodista Ferran Espada; les projeccions al Cinema Foment, o els solemnes oficis religiosos, el principal dels quals serà presidit pel prior de Poblet, P. Rafael Barruè. Un any més, tampoc no hi faltarà l’espectacular castell de focs d’artifici de Pirotècnia Catalana per cloure la festa major.

El programa complet, amb horaris, localitzacions i més, de la Festa Major d’Estiu de Vimbodí i Poblet es pot consultar aquí. Totes les activitats són gratuïtes, excepte els actes previs del 29 de juliol, les sessions de cinema i el sopar popular.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: