Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Javier Gurruchaga i Mägo de Oz, a la Festa Major d’Estiu de Vila-seca

Vila-seca estrena un nou espais per als concerts de la Festa Major d'Estiu

El concert del mític grup de folk metal Mägo de Oz és un dels plats forts de la programació de la Festa Major d'Estiu de Vila-seca El concert del mític grup de folk metal Mägo de Oz és un dels plats forts de la programació de la Festa Major d'Estiu de Vila-seca CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dilluns, 17 Juliol 2017 12:13


El proper divendres, 22 de juliol, s’enceta la programació de la Festa Major d'Estiu a Vila-seca que aplegarà diversos actes i activitats fins al dijous 3 d'agost. Durant la primera setmana, els actes es concentraran a la Pineda, en honor a la festivitat de Sant Jaume i a partir del 26 de juliol les festes se celebraran totalment al nucli de Vila-seca. El patronat Municipal de Turisme ha organitzat una seixantena d’actes per a tots els públics que ompliran els carrers dl municipi. Enguany, Vila-seca estrena l’Espai Cubik, situat al Pati de l’Escola Sant Bernat Calvó, per a la celebració de concerts, així com una nova activitat que consisteix en una cursa d’obstacles esportiu-familiar, anomenada Vila-seca’n Race.

Les festes s’iniciaran el 22 de juliol amb dues inauguracions a la Pineda com a plats forts. En primer lloc, a les 13h, tindrà lloc la Festa d’inauguració del trasllat del Piló del Rescat de Sant Esteve, al Parc de la Torre d’en Dolça. L’acte comptarà amb la presència de diverses autoritats del municipi de Bagà, agermanat amb Vila-seca. Més tard, a les 18h, hi haurà la recepció d’entitats al Centre Cívic i Cultural de la Pineda i, posteriorment, s’inaugurarà el Parc de les Arenes, ubicat entre els carrers d’Alfredo Kraus, de Pau Vidal i de Montserrat Caballé. Ja a la nit, a les 23.30 h, Javier Gurruchaga i la Orquesta Mondragón amenitzarà la nit amb un concert al passeig de Pau Casals. A més, enguany, la Travessia Nedant ’Platja de la Pineda’, que tindrà lloc el diumenge 23 de juliol, compleix els 30 anys.

Des del dimecres 26 de juliol fins al dijous 3 d'agost, les festes es concentraran totalment al nucli de Vila-seca, amb una gran aposta per la música. El primer concert serà el 27 de juliol al Parc de la Riera, amb les actuacions d’Animal, Roba Estesa i Ebri Knigth, a partir de les 22h. El rock serà el protagonista la nit del divendres 28 de juliol, a les 21h, amb el concert de Mägo de Oz i els grups teloners Irreverentes i Bulkak, també al Parc de la Riera.

Cal destacar també que enguany Vila-seca estrena un nou espai per celebrar els concerts de Festa Major. Els concerts de música electrònica i disco, que tindran lloc els dies 28, 29 i 30 de juliol, se celebraran a l’Espai Cubik, situat al pati de l’Escola Sant Bernat Calvó. En el mateix espai, la festa Remember 90’s tindrà lloc el dia 2 d’agost amb Dream 3 Team. D’altra banda, la música més relaxant es podrà escoltar a l’Espai Chill out del jardí de la Biblioteca, del 28 de juliol al 3 d’agost, a partir de les 22h. Per últim, els més ‘rumberos’ podran gaudir del concert de Cositas Buenas al Parc de la Riera, l’1 d’agost.

Com a novetat, el dissabte 29 de juliol a les 10.00 h es disputarà la Vila-seca’n Race, al Parc de la Riera i pels carrers i places del Centre Històric. Es tracta d’una cursa d’obstacles esportiu-familiar, amb zona d’equilibris, pista americana, bicicletes, punteria i fang. El diumenge, 30 de juliol, tindrà lloc la tradicional canonada familiar i cercavila infantil, amb l’espectacle itinerant ‘La Selva’ i el show de màgia amb Roberto Vara, a les 12:30h . Aquest mateix dia cal destacar també els Castells, els balls de Festa Major, el Concurs de Pintura Ràpida, la cercavila del Seguici Tradicional i la ruta dels vermuts al carrer del Comte de Sicart, a la plaça de Voltes, al carrer de Sant Antoni i a l’avinguda de Francesc Macià, a partir de les 12h. Per acabar el dia, la nit serà del Mag Lari, amb l’espectacle de màgia que tindrà lloc al Parc de la Riera.

La nit del 31 de juliol, l’humor tindrà el protagonisme amb l’actuació d’Yllana amb el show Splash. El dimecres 2 d’agost hi haurà una Festa Holi a l’aparcament Riera a partir de les 18.30h. Finalment, el dia 3 d’agost, es durà a terme el tradicional Concurs de llançament de pinyols d’oliva i la missa major a les 12 h. Ja a la tarda, tindrà lloc el teatre ‘El dia més foll’ a càrrec de la Tramoia, a les 18:30 h, i el lliurament dels premis d’engalanament de Balcons i Carrers. Per finalitzar amb les festes, la nit del 3 d’agost estarà carregada d’activitats i esdeveniments com la cercavila de trabucaires, a les 23h, el correfoc des de la plaça dels Països Catalans i el Gran Castell de Focs d’Artifici que posarà punt final a la Festa Major, a les 00h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: