Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un espectacle de clown i circ, novetat en les festes de la Mare de Déu del Carme de Cambrils

Les festes en honor a la patrona dels pescadors s’allargaran del 14 al 16 del juliol

Processó de la Mare de Déu del Carme Processó de la Mare de Déu del Carme CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dimecres, 12 Juliol 2017 12:00

Cambrils es prepara per viure les festes en honor a la patrona dels pescadors, la Mare de Déu del Carme. El programa d’activitats es concentra el cap de setmana del 14 al 16 de juliol. La cantada d’havaneres donarà el tret de sortida a la festa, mentre que la novetat d’enguany és l’espectacle de clowns i circ ‘Nàufrags’ de La Industrial Teatrera. Tot i això, els actes centrals tindran lloc el diumenge, 16 de juliol, amb la sardinada popular, la diada castellera, la processó, la Missa i la ballada de sardanes.

La programació amb motiu de la celebració de la Mare de Déu del Carme s’iniciarà el divendres 14 de juliol, amb la cantada d’havaneres a la fresca, a càrrec dels grups Barcarola i Pescadors del Francolí, al passeig de les Palmeres, a partir de les 22h. Els assistents podran portar cadires de casa per estar més còmodes. L’endemà, dissabte 15 de juliol, la plaça del Pòsit acollirà la novetat d’enguany, l’espectacle de clowns i circ ‘Nàufrags’, a càrrec de La Industrial Teatrera. L’actuació és apta per a tots els públics i es podrà gaudir a partir de les 22h.

Diada de la Mare de Déu del Carme

Els actes i activitats centrals de la celebració en honor a la Patrona dels Pescadors tindrà lloc el mateix diumenge 16 de juliol, dia de la Mare de Déu del Carme. Com és ja una tradició, la diada s’iniciarà amb la sardinada popular a la Llotja dels Pescadors, a partir de les 9h i per un preu de 4 euros. Més tard, a les 12h, tindrà lloc la tradicional Diada Castellera de la Festa de la Mare de Déu del Carme, amb els Xiquets de Cambrils i els Xiquets de Vila-seca, a la plaça Catalunya.

A la tarda, a partir de les 19h, la processó de la Mare de Déu del Carme sortirà des de la plaça de l’Església de Sant Pere i anirà cap al Moll de Ponent on s’iniciarà la Processó per mar i l’Ofrena a la Mare de Déu. Els Vogadors Vent d’Estrop de Cambrils, nens i nenes vestits de mariners, la Confraria de la Mare de Déu del Carme, la Banda de Música de Camarles, autoritats i pubilles i hereu de Cambrils acompanyaran la processó. El recorregut detallat de la processió serà: carrer Mn. Planas, plaça del Pòsit, carrer del Carme, carrer Sant Pere, passeig Marítim, Moll de Ponent, passeig Marítim, carrer St. Jordi, carrer Mn. Planas i plaça de l’Església. Un cop arribi la processó, tindrà lloc la Missa.

La Diada finalitzarà amb una ballada de sardanes a càrrec dels Amics de la Sardana de Cambrils amb la Cobla Reus Jove, a la plaça del Pòsit, a les 22h. Tota la informació d’aquesta festivitat, organitzada per l’àrea de Festes de l’Ajuntament de Cambrils, es pot trobar al web del consistori. També estarà disponible a l’App ‘Cambrils’, disponible per Android i iOS. A més, les imatges i fotografies de la festa es publicaran al Facebook de Cambrils.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: