Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arriba la festa del Quadre a Torredembarra

La programació inclou activitats que es concentraran, del 8 al 16 de juliol, l'any en què es celebra el 30è aniversari del Ball de Diables de Torredembarra

Imatge d’arxiu de la processó votiva amb el Quadre de Santa Rosalia Imatge d’arxiu de la processó votiva amb el Quadre de Santa Rosalia Anna F
Festa Major Redacció Infocamp
Dijous, 06 Juliol 2017 17:33

Un any més arriba la festa del Quadre a Torredembarra del 8 al 16 de juliol. El tret de sortida serà, el 8 de juliol, amb el concert vermut a les 12h, al carrer Joan Güell. Més tard, a les 18:30h es presentarà el pastís i la beguda del 30è aniversari del Ball de Diables de Torredembarra. A les 20h al pati del Castell es presentarà la samarreta de la Festa de Santa Rosalia 2017 i a les 21h, a l’espai cultural Sala del Mar tindrà lloc el concert de l’alumnat guanyador de la cinquena edició del Premi d’Interpretació Musical Joaquim Gallofré Roig.

A l’endemà, el 9 de juliol, a les 12h s’acollirà la presentació del llibre ‘L’ofici de boter a Torredembarra’ al pati del Castell i la inauguració de l’exposició ‘La memòria dels boters’. El dimarts, 11 de juliol, tindrà lloc el concert de guitarra a càrrec d’Izan Rubiou (20h) i la X Mostra de Balls Country (20:30h). Dimecres, a les 19h, a la Plaça del Castell es gaudirà de l’espectacle Riallades; un concert que combina la música amb les titelles i el teatre.

Ja de cara al dijous, 13 de juliol, a les 22:30h, a la Roca Foradada hi haurà el concert de jazz amb Susana Sheiman a un preu de 5 euros. A l’endemà, a les 12h, a la Plaça del Castell es donarà pas al tritlleig de campanes des del campanar de l’església de Sant Pere Apòstol i l’enlairament de coets des de la Torre del Castell. A les 19h arribarà el tradicional seguici que recorrerà diversos carrers del municipi i, a les 22:30h continuarà el correfoc. La nit estarà amenitzada amb l’orquestra Maravella, amb l’Orchestra Guetto i, en acabar, amb Arnon Deejay.

El dissabte, 15 de juliol, a les 8h arribaran les matinades amb els Grallers de la Torre. A les 19:30h es gaudirà de la processó votiva del Quadre de Santa Rosalia, precedida del Seguici Popular de la vila. En arribar a l’església de Sant Pere Apòstol tindrà lloc l’esclat de músiques, focs, balls i danses dels elements del seguici i veneració del Quadre i cant dels Goigs de Santa Rosalia. Finalment, per acabar la nit, a les 22:30h hi haurà Pre-Barrakes i, posteriorment, deejay.

L’últim dia de la festa, es començarà a les 8h amb l’Open de dòmino. A partir de les 10h es realitzaran els diversos actes del 30è aniversari del Ball de Diables de Torredembarra. Ja per la tarda, a les 18h, a la plaça de la Vila hi haurà l’actuació castellera de la Colla Jove Xiquets de Tarragona, la Colla Joves Xiquets de Valls i els Nois de la Torre. A les 19h tindrà lloc la Missa de la Mare de Déu del Carme a l’església de Sant Joan Baptista de Baix a Mar.

Seguidament, a Baix a Mar, es donarà pas a la processó marinera portada pels pescadors fins a la mar i la ballada de sardanes. Com a cloenda de festes, a les 22h, a la Plaça del Castell, es gaudirà del concert simfònic a càrrec de la Jove Orquestra Filharmònica de Catalunya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: