Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La imatge de Santa Anna 2017 la farà un professional

Després de la polèmica de l'any passat, els administradors de la festa major del Vendrell aposten pel canvi

Imatge del cartell de la festa major del Vendrell que van haver de retirar l'any passat Imatge del cartell de la festa major del Vendrell que van haver de retirar l'any passat AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Festa Major Cati Morell / Taempus
Dilluns, 06 Març 2017 08:36

Els administradors de la festa major de Santa Anna del Vendrell han apostat per la professionalització del disseny de la imatge de la festa. Asseguren que busquen una fórmula que permeti augmentar-ne el prestigi i la projecció exterior, però el fet és que el canvi de criteri arriba després que l'any passat els administradors van haver de retirar la imatge escollida perquè l'autora havia fet servir, en el disseny, fotos de balls que no eren del Vendrell.

En aquell moment la polèmica es va saldar amb la tria d'una altra imatge i la retirada de la que ja s'havia presentat. I ara ha arribat el moment de redreçar la situació fent públic un document que es pot consultar al web de l'Ajuntament, on els professionals que vulguin optar-hi podran consultar tots els requisits.

Els administradors creuen que ha arribat el moment de deixar enrere el concurs de cartells que s'havia fet fins ara i demanar una proposta comunicativa global. Els aspirants tindran fins al 31 de març per presentar les seves propostes a l'àrea de Cultura de l'Ajuntament.

Laia Català, administradora de la festa major del Vendrell del 2017, va assegurar en la presentació dels nous criteris de selecció de la imatge que “l'objectiu és situar la festa major de Santa Anna al mapa de les festes més importants de Catalunya, que sigui una festa de referència”. I, evidentment, intentar buscar públic més enllà del Baix Penedès, ja que es tracta d'una festa poc coneguda.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: