Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Krregades de Romanços i l’Orquestra Händel, aquest cap de setmana a l’Auditori Josep Carreras

El grup a capella actuarà a Vila-seca el divendres 2 de juny, a les 20 h, i l'orquestra ho farà el diumenge, a les 19 h

Krregades de Romanços actuarà aquest divendres 2 de juny a l'AJC Krregades de Romanços actuarà aquest divendres 2 de juny a l'AJC CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 31 Mai 2023 22:06

L’Auditori Josep Carreras de Vila-seca, a una setmana de tancar la temporada, ens presenta dues propostes musicals per al divendres 2 de juny i el diumenge 4 de juny.

La primera d’elles, que tindrà lloc el divendres a les 20.00 h, la protagonitzarà Krregades de Romanços. Tres dones que els agrada cantar cançons i romanços a capella i/o acompanyades de violí, acordió diatònic i percussió tradicional. 

Convençudes de la bellesa i la força que s’amaga darrere l’aparent senzillesa de la cançó tradicional, les Krregades busquen i canten melodies recollides a Ponent (des del Pla de Lleida fins a l’Alt Pirineu) que hagin quedat en l’oblit, per donar-les a conèixer de nou. Aquestes cançons les presenten harmonitzades pel propi grup, respectant sempre la melodia original.

Amb el concert 'KR 3.0: de l’oblit a l’escenari' fan un homenatge a aquestes persones que anaven recollint cançons en risc de quedar en l’oblit si no eren documentades.

Les entrades per aquest concert es poden adquirir al web www.auditorijosepcarreras.cat o al vestíbul de l’Auditori des d’una hora abans de l’inici del concert.

Orquestra Händel

D’altra banda, el diumenge a les 7 de la tarda, l’Orquestra Händel presentarà el concert 'Tres segles de música', sota la direcció de Rafael Fabregat.

Cada cop més a prop del 35è aniversari, la Händel ens convida a una travessa que abasta gairebé tres-cents anys – Bach, Grieg i Hindemith entre altres -, des del barroc fins al segle XXI. Diversitat d’èpoques i estils que confereixen un segell de versatilitat a aquesta formació tan jove i alhora tan vella.

L’entrada a aquest concert de l’Orquestra Händel és lliure.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: