Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Orchestra Fireluche presenta el disc pòstum de Pau Riba al Morell

El concert de la formació gironina es podrà veure, aquest dissabte 25 de març, a les 20 h, al Teatre Auditori

Imatge promocional de l'Orchestra Fireluche, una formació capaç de fer música amb qualsevol joguina o estri Imatge promocional de l'Orchestra Fireluche, una formació capaç de fer música amb qualsevol joguina o estri CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 21 Març 2023 13:39

El Teatre Auditori del Morell viurà un moment molt especial, aquesta setmana, amb la sisena cita de la temporada cultural morellenca, una programació impulsada des de la regidoria de Cultura i festes del consistori. I és que aquest dissabte 25 de març, a les 20 hores, l’Orchestra Fireluche presentarà 'Segona Florada', el disc pòstum de Pau Riba, un músic referent dels orígens del rock al nostre país, desaparegut tot just fa un any, i que tenia un lligam emocional amb el Morell, on havia actuat en diverses ocasions.

Després de la publicació d’'Ataràxia', l’any 2019 juntament amb Pau Riba, l’Orchestra Fireluche, formació gironina sempre inusual i sorprenent, presenta la seva continuació natural: el pòstum 'Segona Florada', un disc on les noves flors melòdiques, plantades a quatre mans tant pel cantant com per l’orquestra dins el mateix jardí original, es combinen ara amb noves veus i bulbs guardats de flors ja clàssiques, fent reviure un espectacle que, si bé semblava estroncat de soca-rel, ara floreix de bell nou damunt uns escenaris àvids de sentir-se posseïts per les noves cançons d’un dels nostres més grans poetes. 'Segona Florada' inclou 'D’Aina', la darrera cançó composta per Pau Riba, dedicada a la filla de la seva companya Memi March.

Les entrades 

Les entrades anticipades tenen un preu de 12 euros, i es poden adquirir tant a l’oficina del Centre Cultural del Morell, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, com online, a la plataforma elmorell.koobin.cat. A taquilla, una hora abans de l’inici de la funció, les entrades valen 15 euros. Els menors de 18 anys, paguen un preu únic de 5 euros.

Aquesta és la sisena proposta de la temporada, que s’allargarà fins al mes d’abril i que inclou circ, teatre o música, i a la qual posarà el punt final el 8è PrimaverArt, la mostra d’arts escèniques a peu de carrer del municipi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: