Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La premiada A.K.A. arriba aquest divendres al Teatre Auditori del Morell

Un monòleg sobre la identitat, sobre la diferència entre el que sents que ets i allò que la societat determina que ets

Una escena d’A.K.A. (Also Known As) Una escena d’A.K.A. (Also Known As) CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 10 Març 2023 15:33

El Teatre Auditori del Morell rep, aquest divendres, la cinquena cita de la temporada cultural morellenca, una programació impulsada des de la regidoria de Cultura i festes del consistori. En aquest cas, puja a l’escenari una proposta reconeguda amb premis a l’autoria, espectacle de petit format, direcció, actor... Es tracta d’A.K.A. (Also Known As), que es podrà veure aquest divendres 10 de març, a les 21 hores.

Carles. 15 anys. Parla català i castellà. O tot a la vegada, barrejat, com pot, com vol. Adoptat quan tenia 3-4 anys. Família de classe mitjana. Fa servir el Tinder. I... coneix la Clàudia. Classe mitjana-alta. Catalana. Burgesia catalana. S’enamoren. Tot va bé. Hi ha molt d’amor. Tot se’n va a prendre pel sac. La Clàudia no li respon més les trucades. Apareix la policia a casa. Judici. Per què? És moro. O almenys ho sembla. Bueno... “en realitat”, perquè la Clàudia era menor. Però en realitat perquè és moro, no és d’aquí.

Qui ets? Qui la gent creu que ets? O ets el que sents? O una barreja? Importa qui ets? Qui vas ser? O el que sembles ser? L’obra tracta d’en Carles, de  l’amor, de qui és, de la seva identitat, de la seva història. Però nosaltres no serem espectadors, serem els seus oients, còmplices i jutges... en definitiva, serem la societat que diu qui és, quina és la seva identitat i qui incideix en la seva història.

Les entrades

Les entrades anticipades tenen un preu de 12 euros, i es poden adquirir tant a l’oficina del Centre Cultural del Morell, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, com online, a la plataforma elmorell.koobin.cat. A taquilla, una hora abans de l’inici de la funció, les entrades valen 15 euros. Els menors de 18 anys, paguen un preu únic de 5 euros.

Aquesta és la cinquena proposta de la temporada, que s’allargarà fins al mes d’abril i que inclou circ, teatre o música, i a la qual posarà el punt final el 8è PrimaverArt, la mostra d’arts escèniques a peu de carrer del municipi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: