Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Joan Reig presenta el disc 'Bagatzem' aquest dissabte a Constantí

El concert, que tindrà lloc a les 19.30 h al Pavelló Poliesportiu, és un dels plats forts musicals de la Festa Major d'Hivern

Joan Reig presentarà en directe i a casa el seu segon disc en solitari 'Bagatzem' Joan Reig presentarà en directe i a casa el seu segon disc en solitari 'Bagatzem' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 27 Gener 2023 11:50

Aquest dissabte 28 de gener, a les 19.30 hores i al Pavelló Poliesportiu, arriba un dels plats forts musicals de la Festa Major d'Hivern a Constantí. Joan Reig presentarà en directe i a casa el seu segon disc en solitari 'Bagatzem', un disc que publicava a l’octubre de 2021 i en el qual hi trobem un recull de cançons i poemes de collita pròpia, fruit d’un treball de reflexió i introspecció personal.

En aquest concert, Joan Reig (veu, bateria), estarà acompanyat dalt de l’escenari per Sergi Esteve (guitarra), Txabi Ábrego (guitarra) i Sergi Carós (baix). L’espectacle va acompanyat d’una escenografia molt cuidada, a càrrec d’Eudald Ferré. A banda de repassar íntegrament les cançons i poemes de “Bagatzem”, durant el concert també es podran escoltar cançons del primer disc en solitari de Joan Reig o algunes de les seves composicions per als discos de Els Pets.

Editat per RGB Suports, “Bagatzem” és un disc pràcticament de km 0, ja que va ser enregistrat a Amanita Estudi de Constantí, amb Sergi Sabaté i amb la producció del també tarragoní, Roger Conesa. I que compta amb la col·laboració d’un bon grapat de músics del Camp de Tarragona. La paraula bagatzem, que dóna títol al disc, és com anomenen als magatzems als pobles de la Vall del Francolí com Constantí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: