Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarda de cuplets aquest diumenge a la Pobla, amb Núria Esquius

L'artista mont-rogenca presentarà l'espectacle 'La Cupletista', acompanyada del piano de Jorge Varela

Imatge de l'espectacle 'La Cupletista', al Teatre Gaudí de Barcelona Imatge de l'espectacle 'La Cupletista', al Teatre Gaudí de Barcelona JORDI GALDERIC / TEATRE GAUDÍ
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 24 Gener 2023 18:52

Després del seu pas exitós pel Teatre Gaudí de Barcelona, l’espectacle 'La cupletista', amb Núria Esquius i Jorge Varela, farà parada aquest diumenge 29 de gener, a les 18h, a l'Auditori de la Pobla de Mafumet. L'espectacle, amb entrada gratuïta, forma part dels actes programats per la Festa Major del Lledó.

'La Cupletista' pretén acomplir un doble objectiu. Per una banda, l’espectacle vol treure la pols a algunes partitures del tot oblidades així com reinvidicar el cuplet, una música escènica que fins fa pocs anys era del tot desconeguda a la majoria de les llars catalanes; i per l’altra, ajudar a donar a conèixer una mica més i reivindicar la figura de Càndida Pérez Martínez, una dona compositora de la música d’alguns dels cuplets més famosos de la història de la cançó catalana.

'La Cupletista', dirigit per Pere Sagristà, vol ser un espectacle entranyable, diàfan, senzill. A l’escena, només una soprano cupletista mont-rogenca i un pianista reusenc, les partitures de la Càndida Pérez Martínez, uns textos entre cançó i cançó i un ambient adient.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: